Mesaje de la ingeri (23-29 noiembrie)

abundenta

Pentru prima parte a saptamanii (Creativitate si Abundenta) suntem sfatuiti sa actionam. Ingerii ne spun ca am acumulat suficienta experienta si avem abilitatile necesare pentru a demara proiecte noi pe care sa le ducem la bun sfarsit, transformand astfel visele in realitate.

Daca vom fi consecventi si dedicati in ceea ce ne-am propus sa realizam, cu siguranta vom fi rasplatiti cu abundenta si prosperitate. Haideti sa plantam seminte cu iubire si recunostinta acum si cu siguranta vom avea o recolta bogata, pe masura eforturilor noastre. In aceastaperioada pot exista si oportunitati in cariera, este indicat sa fim vigilenti pentru a nu pierde ocaziile prielnice.

Aceasta carte poate indica si aparitia unei sarcini sau nasterea unui copil (eventual o adoptie); poate reflecta de asemenea, o dragoste puternica sau posibilitatea de a achizitiona o casa (pe care o mentionam si saptamana trecuta). Preocupari precum maternitatea, educatia copiilor sau eforturile creative sunt indicate la inceputul acestei saptamani.

Daca apare o dorinta puternica de a investi in lucruri frumoase dar destul de scumpe, sa nu ezitam in a ne rasfata cu un set de bijuterii, o sedinta de masaj sau de terapie Reiki, orice ne bucura sufletul. Meritam sa ne recompensam eforturile creative din cand in cand, nu-i asa?

positive

Daca in prima parte a saptamanii eram indemnati la actiune, cartea pentru mijlocul saptamanii (Solutii Reciproc Avantajoase) ne indeamna la rabdare.

Daca lucrurile nu merg asa cum am sperat, este doar o problema de timp. Atunci cand au loc schimbari semnificative in viata noastra este indicat sa actionam cu mare atentie, nelasandu-ne condusi de impulsivitate.

Acum este momentul oportun pentru a colabora cu alte persoane, ideile cumulate vor duce la solutii miraculoase, mult mai eficiente decat ne-am fi asteptat. Putem castiga enorm din diversitate, prin combinarea in mod constructiv a punctelor diferite de vedere, a experientelor si ideilor creative.

Este extraordinar sa ne unim eforturile cu cei care (nu intamplator) apar in viata noastra, cu conditia ca solutiile gasite sa fie benefice pentru toti cei implicati.

 

avantaj

Spre sfarsitul saptamanii (Aprecierea Valorii) vom primi o binemeritata recunoastere publica a valorii noastre, spre exemplu premii, avansari, burse, chiar aparitii publice. Succesul este asigurat, asa ca sa nu fim timizi – acum este timpul sa stralucim in lumina reflectoarelor!

Este posibil sa beneficiem de idei noi extraordinare si revelatii uimitoare, sa fim deschisi la experiente pe care nu le-am mai intalnit pana acum.

Aceasta carte poate reprezenta si reintoarcerea la starea de deplina sanatate fizica si emotionala ce ne face sa ne simtim plini de energie si entuziasm.

Deci, urmeaza o saptamana care impleteste actiunea cu pasivitatea, sa lasam intuitia sa ne conduca catre alegerile perfecte pentru a aduce armonie si prosperitate in viata!