O citire cu trei carti de tarot

De data aceasta am ales ca citirea pentru aceasta saptamana (9 – 15 Noiembrie 2015) sa o fac cu trei carti de tarot. Asadar, iata care sunt mesajele ingerilor pentru toti cei ce citesc RoAstrolog.com

4 de Pamant

4-de-pamant

Prima parte a saptamanii este marcata de una din cartile duale din tarot, si anume Patru de Pamant. Reprezentand extremele, mesajul nu este „poate, stai sa gandesc”, mai degraba „da” sau „nu”. Ei bine, cartea ne spune ca ori cheltuim prea muti bani, ori suntem extrem de chibzuiti si astfel putem pierde bucuria de a trai.

Un alt aspect al acestei carti poate fi acela de a oferi ajutor moral sau financiar celor care sunt la cealalta exrema, adica mai putin norocosi decat noi.

Uneori cartea se refera la situatii in care depunem un efort excesiv sau nu ne implicam suficient. De exemplu, putem iubi prea mult sau deloc; putem incerca din greu sau nu. Poate fi vorba si de anumite decizii in afaceri bine gandite, achizitii considerabile sau investitii, sau un sentiment ciudat ca vom pierde bunurile materiale.

9 de Pamant

9-pamant

Cartea pentru mijlocul saptamanii (Noua de Pamant) este una de succes, cu oarecare confort financiar care iti da posibilitatea sa te gandesti si la sufletul tau.

Prin urmare, dupa eforturi mari si munca continua este timpul sa ne bucuram de putina relaxare si sa constientizam abilitatea nostra de a manifesta ce dorim la momentul prezent.

Ne mai indeamna la meditatie, sa invatam diferenta dintre singuratate placuta si a fi o persoana singura. Nu avem nevoie de compania celorlati pentru a fi cu adevarat fericiti. Fericirea se afla in interiorul nostru, dac vom inteleg asta nu ne vom mai simti niciodata singuri.

 

Arhanghelul Gabriel

gabriel

Cea de-a treia carte (Awakening – Arhanghelul Gabriel) ne sfatuieste sa profitam de acest sfarsit de saptamana incercand sa facem o introspectie si sa revizuim toate planurile pentru a fi siguri ca totul este bine pus la punct astfel incat actiunile noastre sa fie incununate cu succes.

Arhanghelul Gabriel ne indeamna sa ne sarbatorim propria unicitate. De multe ori incercam sa fim ca ceilalti pentru a fi acceptati in societate.

Acum este momentul sa ne sustinem propriile noastre idei aratand lumii cum suntem cu adevarat, astfel putand servi mai bine scopului nostru pe acest pamant.

Poate nu ne plac anumite lucruri care se intampla asa ca putem alege sa schimbam modul in care traim. Aceste schimbari pot fi neasteptate si solutiile noastre la provocarile pe care ceilalti le-au creat pot fi destul de neobisnuite cu aceasta carte, acum este momentul sa ne manifestam originalitatea cu increderea ca Dumnezeu are niste planuri nebanuite pentru noi.

In concluzie, saptamana este incarcata in emotii si trairi contradictorii pe care trebuie sa le solutionam prin crearea unui echilibru si constientizarii propriei valori.

Autor: Geni Constantinovici