Tarot - Soarele (6-12 februarie 2017)

In aceasta saptamana Alexandra Coman a ales o etalare formata dintr-o singura carte. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Cartea de Tarot — Soarele

tarot_soarele

Cartea “Soarele” este una dintre cele mai frumoase carti din Tarot. Ea este o carte a luminii, este ultra benefica si te incurajeaza sa iti exprimi sentimentele adevarate si gandurile pe care le ai vis a vis de o persoana sau de o situatie. In momentul in care vei exprima ceea ce simti vei dobandi o mai mare claritate si intelegere, nu numai asupra unei parti dintr-un intreg, ci a situatiei in ansamblul sau.

Este momentul sa sarbatoresti realizarile pe care le-ai facut si sa le impartasesti celor din jur. Nu-ti fie frica de succesul pe care il ai, lasa copilul interior sa se manifeste in deplinatatea emotiilor sale. Curiozitatea, creativitatea si dorinta de a explora viata sunt elementele pe care le constientizezi ca ai nevoie sa le aduci in viata ta.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman (Fondator Roastrolog.com)


Terapii alternative ...