Etalarea saptamanii 25-31 Iulie

De aceasta data am ales o etalare formata din doua carti. Prima carte va indica ce sa faci sau ce atitudine sa adopti in privinta unei situatii care te preocupa, iar a doua carte va reprezenta ce sa nu faci in privinta respectivei situatii. Iti recomand ca inainte de a citi etalarea acestei saptamani sa te relaxezi, sa respiri adanc de cateva ori, apoi sa te concentrezi asupra situatiei sau problemei la care nu poti gasi de unul singur raspunsul, apoi te invit sa citesti acest articol.

Asul de Monede

asul-de-monede.jpg

Prima carte care ne indica ce sa faci legat de situatia respectiva este Asul de Monede. Aceasta carte reprezinta o ocazie speciala de crestere si dezvoltare. Poate fi vorba de inceputul unui nou proiect, sansa de a-ti imbunatati starea de sanatate, un dar pe care urmeaza sa-l primesti si de care te vei folosi cu placere, bani pe care daca ii investesti acum intr-o afacere ii vei primi inzecit inapoi in viitor, o oportunitate de a gasi un nou loc de munca sau sansa unei promovari.

Aceasta carte indica faptul ca este momentul sa te centrezi, sa inveti sa traiesti in prezent, sa te axezi pe corpul tau, sa faci apel la logica. Toate eforturile pe care le faci in acest moment vor fi o fundatie solida pentru proiectele tale viitoare. Aceasta carte iti recomanda sa ai curajul sa actionezi, sa “iei taurul de coarne” si sa spui liber si deschis lucrurile pe care le simti. Ti se recomanda sa petreci mai mult timp in natura pentru ca raspunsurile s-ar putea sa vina din interactiunea cu mediul inconjurator. Plimba-te prin parc gandindu-te la problema care te framanta, mergi la piscina pentru ca si apa este un element al naturii sau innoata in mare sau intr-un rau. Orice contact cu natura este binevenit deoarece te va ajuta sa gasesti o solutie la problema cu care te confrunti. Ti se recomanda prin aceasta carte sa nu fii superficial, sa ai curajul sa actionezi si, mai ales, sa exprimi liber si deschis sentimentele si viziunea pe care o ai vis a vis de problema respectiva in discutiile cu cei din jur.

Opt de Monede

Cartea etalata pentru recomandarile legate de ceea ce sa nu faci este Opt de Monede. Aceasta carte descrie un tanar care lucreaza vesel si sarguincios la un proiect si care a realizat destul de mult din sarcina pe care a primit-o. Tanarul se concentreaza  sa mentina  aceleasi standarde pentru munca pe care o indeplineste Aceasta carte iti indica faptul ca esti prea incrancenat si iti doresti mult prea mult sa rezolvi  aceasta situatie. Esti ingrijorat, iar solutia nu va veni nicicum din atentia pe care o acorzi fiecarui detaliu. Aceasta carte, Opt de Monede, iti recomanda sa te axezi pe imaginea de ansamblu. Fa un pas in lateral, evalueaza situatia, detaseaza-te de problema si vei vedea ca raspunsul  va veni foarte repede. Nu insista la nesfarsit asupra unor puncte pe care le-ai mai explorat pentru ca asta nu va face decat sa te oboseasca pe tine si pe cei din jur. Detasarea este cea mai buna solutie in situatia de fata.

dr. astrolog Alexandra Coman