Trecut, prezent si viitor (8-14 august 2016)

In aceasta saptamana am ales o etalare care cuprinde trei carti:  prima reprezinta trecutul, a doua reprezinta prezentul, iar a treia iti ofera raspunsuri legate de viitor. Inainte insa de a citi articolul care reprezinta etalarea saptamanii, te rog sa respiri adanc, sa te relaxezi, sa-ti stabilesti intrebarea care te framanta si, apoi, sa-l citesti.

1. Regina de Bate (trecutul). 2. Sase de monede (prezentul). 3. Cinci de Cupe (viitorul)

1. Regina de Bate (trecutul). 2. Sase de monede (prezentul). 3. Cinci de Cupe (viitorul)

Regina de Bate - prima carte care reprezinta trecutul

Ea semnalizeaza faptul ca ceva sau cineva din trecutul tau te afecteaza in prezent. Aceasta carte ar putea reprezenta o persoana pe care o cunosti sau pe care urmeaza sa o intalnesti ori care va reaparea in viata ta. Regina de Bate reprezinta o persoana matura, sigura de sine care este dedicata atingerii scopurilor personale fiind preocupata de cariera, de familie, sau dragoste. Este vorba despre o persoana populara, oamenilor le place sa stea in preajma sa si de multe ori sunt inspirati de comportamentul sau. Este uneori generoasa, dar are si multe toane. Prin prezenta sa in viata ta te-a influentat, probabil, intr-o mai mare masura, insa depinde de tine sa stabilesti daca te-a dominat si daca ai incercat de-a lungul timpului sa iesi de sub influenta ei.

Asadar, atentie, aceasta carte te avertizeaza ca s-ar putea sa incerce sa revina in viata ta intr-un fel sau altul.

Sase de Monede - cartea timpului prezent

Cartea care ne descrie situatia prezenta este Sase de Monede. Ea se focuseaza pe problema cu care te confrunti acum, pe lucrurile pe care le simti, le gandesti sau pe persoanele prezente in viata ta in acest moment. Sase de Monede este cartea care se axeaza pe conceptul de a da si de a primi si pe echilibrul care trebuie sa existe intre oferta si ceea ce primesti. Ea ne indica faptul ca esti recunoscator pentru ceea ce ai primit si acum a sosit momentul sa platesti sau sa intorci favoarea care ti s-a facut.

Incearca acum, in prezent sa accepti ajutorul din partea celorlalti, sunt persoane dornice sa te sprijine in situatia prin care treci si numai orgoliul tau este posibil sa impiedice pe acestea sa te ajute. De asemenea, Sase de Monede te avertizeaza ca trebuie sa fii mai atent cu felul in care iti folosesti energia si resursele in momentul prezent. Daca te simti epuizat incearca sa gasesti metode de echilibrare si de odihna. Daca problema cu care te confrunti este o problema relationala, atunci incearca in acest moment sa fii mai atent la cat oferi versus cat primesti, incearca sa pastrezi un echilibru intre a da si a primi. Este o relatie bazata pe echilibru sau unul dintre voi doi, tu sau partenerul tau oferiti mai mult decat este normal?

Asadar, Sase de Monede te avertizeaza ca trebuie sa pastrezi un echilibru in tot ceea ce faci si sa accepti ajutorul din partea celor care iti ofera sprijin.

Cinci de Cupe - cartea viitorul 

A treia carte este cea care ne arata ce ne asteapta in viitor, iar cartea etalata este Cinci de Cupe. ea te avertizeza ca viitorul este mai mult decat nesigur, iar lucrurile pe care crezi ca le stapanesti vor scapa de sub control intr-o maniera in care nu te astepti. Ti se recomanda sa faci schimbarile necesare acum pentru a putea detine mai mult control asupra viitorului. Cinci de Cupe reprezinta o pierdere, s-ar putea sa te avertizeze asupra unei dezamagiri sau asupra unei suferinte cu care s-ar putea sa te confrunti. Pierderea pe care o vei experimenta s-ar putea sa fie legata de o relatie, de o posesiune materiala sau despre un vis care nu se va materializa asa cum iti doresti. Chiar daca aceasta carte poate fi uneori dezamagitoare si chiar daca nu-ti aduce neparat raspunsul la care te-ai fi asteptat este o carte extrem de importanta deoarece lectia pe care ea ti-o aduce este urmatoarea: prin pierdere vine si schimbarea si prin ea apar noi oportunitati si noi directii de viata.

Nu uita ca nu poti fi dezamagit de nimeni si nimic daca nu ai asteptari. Lasa lucrurile sa curga si nu te impotrivi schimbarilor care urmeaza sa se intample. Ai incredere ca, desi urmeaza in viitorul apropiat sa treci printr-un blocaj, pierdere sau o limitare, urmeaza dupa aceasta perioada si o parte pozitiva care se va manifesta prin aparitia unor oportunitati neasteptate legate de viitorul tau.