Trecut, prezent si viitor (19-25 septembrie 2016)

In aceasta saptamana Alexandra Coman au ales o etalare compusa din trei carti. Prima carte va reprezenta trecutul, a doua prezentul, iar a treia va reprezenta viitorul. Inainte, insa, de a citi articolul dedicat acestei saptamani te invit sa te relaxezi, sa te concentrezi asupra unei chestiuni care te framanta si abia dupa ce ti-ai formulat clar si concis intrebarea, sa citesti articolul.

Turnul si trecutul tau

Prima carte extrasa este Turnul, el reprezinta trecutul. Atunci cand intr-o etalare apare cartea de tarot care se numeste Turnul inseamna ca ceva din trecut te afecteaza acum in prezent. Turnul este o carte a surprizelor, a haosului si a lipsei structurilor.

Structurile si sistemele pe care le-ai avut in trecut au fost scuturate din radacini si/sau au fost distruse. Ai fost fortat de imprejurari sa te adaptezi unor situatii nou aparute si sa gasesti noi metode de supravietuire.

 

Doi de Monede iti vorbeste despre prezent

Cartea care reprezinta prezentul si care a fost etalata este Doi de Monede. Ea indica faptul ca in prezent ai foarte multe lucruri de rezolvat si esti chiar sufocat de responsabilitati. Aceasta carte iti sugereaza sa dai dovada de flexibilitate si adaptabilitate, sa iei suisurile si coborsurile vietii asa cum vin si sa lasi lucrurile sa curga de la sine. Asemeni unui jongler, in viata uneori, trebuie sa gasim metoda cea mai potrivita pentru a tine o minge in aer si alta in mana.

Chiar daca se mai intampla sa scapam din mana mingile cu care jonglam, trebuie sa o facem cu gratie si pastrandu-ne o atitudine pozitiva indiferent de situatiile in care ne aflam. Cartea Doi de Monede s-ar putea sa mai indice faptul ca preferi sa te axezi pe activitati care te tin ocupat pentru a te indeparta de o situatie complicata si greu de stapanit.

Valetul de Spade si viitorul 

tarot

A treia carte etalata care indica viitorul se numeste Valetul de Spade si a fost etalata in pozitie inversata. Aceasta carte te avertizeaza ca in viitor te vei confrunta cu o situatie complicata si ciudata si s-ar putea ca cineva sa incerce sa te pacaleasca. Iti va fi dificil sa-ti pastrezi sistemul de valori si de credinte, s-ar putea sa ti se intample asta deoarece iti lipseste increderea in tine si s-ar putea sa nu iti gasesti cuvintele potrivite la momentul potrivit.

Atentie, deoarece Valetul de Spade in pozitie inversata poate reprezenta o persoana care te vinde sau care nu iti dezvaluie intreaga situatie, cineva s-ar putea sa incerce sa obtina avantaje de pe urma increderii pe care o manifesti. In egala masura, aceasta carte poate aparea atunci cand vorbesti fara sa gandesti, poate ai ranit sentimentele cuiva intr-un mod neintentionat, asa incat va trebui sa gasesti metode pentru a deturna aceasta situatie si pentru a face pace cu acea persoana. Atentie ca s-ar putea sa fii tentat in viitor sa barfesti sau sa impartasesti secrete pe care le detii doar de dragul de a castiga noi prieteni. Daca aceasta este cu adevarat situatia, gandeste-te daca chiar esti un prieten adevarat in raport cu oamenii despre secretele carora vorbesti acum.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman