Ascendentul in Taur

Avand Taurul drept Ascendent, Soarele in momentul in ora nasterii tale a trecut peste un semn de pamant. Soarele, privit din punct astrologic, guverneaza natura noastra interioara, marcandu-ne la toti personalitatea, caracterul.

Al 2-lea semn al zodiacului, Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii si a dorintelor. Este un semn fix, puternic si solid care guverneaza lucrurile practice ale vietii si se axeaza pe siguranta emotionala. Este un semn feminin considerat de unii de un magnetism erotic special. De regula, persoanele care intra sub incidenta taurului sunt persoane senzuale cu multa incapatanare in bagajul astral, posesive si conservatoare. Acestea sunt ancorate in lumea materiala si stiu foarte bine de ce au nevoie pentru a duce o viata indestulata sau satisfacatoare.

Avand ascendetul in Taur esti o persoana tactila, senzuala si instinctul personal privind confortul si placerile fizice este foarte dezvoltat. De asemenea, esti o persoana pragmatica si stii sa apreciezi valoarea financiara a lucrurilor, precum si calitatile estetice ale acestora. Taurul si ascendentul in Taur iti inspira dorinta de a trai o viata in natura sau puti fi atras de lucrurile naturale, insa confortabile si placute-estetice. Pentru a-ti pastra sanatatea ai nevoie de exercitii fizice regulate si control al greutatii constant, deoarece, trebuie sa recunoastem: esti un gurmand care ridica gatitul la gradul de arta! Poate ca nu vei gati zilnic, poate ca nici nu stii sa gatesti, insa ai o multime de papile gustative care abia asteapta sa fie satisfacute de o mancare buna.

Avand ascendentul in Taur esti o persoana care stie ce vrea, esti creativ si ai o vointa puternica. Esti o persoana generoasa cu prietenii si intotdeauna vei avea o relatie speciala cu acestia. Ascendentul in Taur da stabilitate si ambitie. Esti loial pana in strafundul sufletului lucrurilor pe care le apreciezi. In momentul in care intri intr-o camera, cu siguranta ca ochii asistentei se indreapta asupra ta, deoarece ai prestanta si impui respect. Nu iti plac prea mult schimbarile neasteptate si cei din jur pot depune uneori eforturi considerabile pentru a te face sa accepti sa incerci si ceva nou. Inainte de a incerca ceva nou, trebuie totusi sa simti ca acel lucru merita interesul si stradania ta. Siguranta este cel mai important lucru din lume pentru tine si nu vrei sa faci nici o actiune care ar periclita aceasta siguranta.

Ascendentul in Taur este atent si precaut. Posesiunile materiale au o semnificatie speciala pentru tine si poti face afaceri de succes in negocieri imobiliare sau a vanzarii, achizitionarii de pamant.

Din punct de vedere fizic, aliura ta este puternica si sanatoasa. Atentie la unele probleme legate de gat sau infectii ale urechilor. In relatii, Ascendentul in Taur se  poate manifesta destul de posesiv si nu vei accepta cu usurinta ruperea unei relatii, mai ales daca ai investit sentimente in aceasta. Unii nativi cu ascendentul in Taur chiar isi privesc partenerii ca fiind propria lor proprietate si daca te-ai indragostit esti in stare sa renunti la tot si la toate pentru a urma persoana care ti-a captat atentia.

Pe ansamblu esti o persoana care vrea sa experimenteze lumea concreta, palpabila si te ajuta intotdeauna foarte mult sa intelegi destinatia, scopul spre care tinzi. Esti inzestrat cu o cantitate impresionanta de rabdare, insa in momentul in care aceasta s-a terminat si ai fost jignit,  nu mai este cale de intoarcere.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Alte articole despre Ascendent si Tauri …