Barbatul Taur — frumosul zodiacului

Taurul este guvernat de planeta Venus, Planeta Iubirii si Frumosului. Iata de ce, nu trebuie sa fi prea mirat, daca vei observa ca majoritatea reprezentantilor acestei zodii sunt un etalon al armoniei formelor umane. Conform unor studii realizate de-a lungul timpului privind apartenenta la o zodie a top modelelor, s-a constatat ca foarte multi barbati sunt nascuti in semnul zodiacal al Taurului.

Dominator

Barbatul Taur este foarte incapatanat, teritorial si dominator. Pentru o doamna, nu este foarte usor de trait cu el, deoarece are tendinta sa isi submineze partenera si sa o domine mental, emotional, fizic. Acesta se ghideaza dupa afirmatia “Asa cum am spus eu, asa se face!”. Intr-adevar, este un bun strateg, de cele mai multe ori stie sa gestioneze bine finantele casei, dar mai arem ulte de invatat in ceea ce priveste maniera in care se afirma si exprima ceea ce doreste.

Familist

Barbatul Taur este dedicat familiei si depune foarte multe eforturi pentru a aduce bunastarea, satisfactia membrilor familiei. Taurii evoluati din punct de vedere spritual au tendinta sa acorde o atentie sporita semenilor lor, neoilor emotionale ale celor din jur.

In cazul in care, intalnesti un barbat Taur, care este unidirectionat, nu actioneaza foarte mult, dar are pretentii de la toata lumea, atunci vorbim de un Taur care se afla, din punct de vedere al evolutiei, in faza de copil spre adolescent. In astfel de situatii, iti recomand precautie maxima, pentru ca va pretinde mai mult de la tine si iti va oferi prea putin Totusi, te poti consola cu gandul ca, daca iesiti in societate, vei fi mandra sa ai langa tine un barbat dupa care toate femeile intorc capul. In acest fel, macar orgoliul estetic va fi satisfacut.

Egoist sau generos

Taurii pot fi egoisti pana la extrem sau generosi dincolo de limita normalitatii. In cazul in care, doresti ceva serios cu un Taur—o colaborare pe linie de serviciu, un parteneriat de afaceri sau o relatie de iubire, analizeaza cu atentie cat de generos este. S-ar putea sa observi ca ii place sa faca surprize, dar  intotdeauna, undeva la nivel micro exista si o motivatie: “Iti dau ceva pentru ca, la un moment dat s-ar putea sa am eu nevoie sa cer altceva in schimb.”

Barbatul Taur se misca greu, insa, in clipa in care s-a mobilizat si a trecut la treaba, nimeni si nimic nu va mai tine ritmul cu el.

Lecturi despre Taur ...