Copilul Taur

Copilul Taur este foarte incapatanat si de foarte multe ori exista posibilitatea sa invete sa mearga greu. Daca alti copii fac deja primii pasi spre alergat, copilul Taur abia s-ar putea tari de-a busilea. In realitate, Taurul are nevoie de impamantare si intotdeauna, intarzierea unui copil Taur de-a invata sa mearaga este o consecinta directa a unui factor de stres intre parinti,

Este bine stiut faptul ca exista o conexiune energetica speciala intre copil si parinti, conexiune care dureaza pana la varsta de 7-8 ani. De aici avem si expresia ,,cei sapte ani de acasa” , care, printre multe alte conotatii sugereaza si acest filon energetic, creat intre copil-mama si tata. Iata de ce, indiferent de zodia din care fac parte, copiii pana la varsta de sapte, opt ani somatizeaza foarte mult nu propriile lor probleme, frustrari, ci pe cele ale parintilor.

Accesele de febra, nervozitate, cosmarurile sau atitudinea agresiva a copiilor se pliaza pe o atmosfera energetica scazuta in familie Iata de ce, copilul Taur care are atat de multa nevoie de lucruri concrete si situatii stabile, manifesta energia ostila dintre parinti prin intarzierea cu care invata sa mearga.

Este un copil caruia ii place sa manance, asa incat nu incercati sa-l imbuibati cu tot felul de mancaruri pentru ca oricum el este un senzorial, ii pac gusturile, mirosurile, ii place mancarea gatita si incercati sa nu-l scapati in zona dulciurilor pentru ca va dezvolta niste comportamente alimentare neadecvate. Este un copil incapatanat si teritorial, fiind de dorit sa fie invatat de mic sa imparta, sa daruiasca, sa ofere.

Parintilor unui copil Taur le recomandam sa fie atenti la nevoile emotionale ale copilului lor si mai ales sa ii supravegheze indeaproape alimentatia.

Descopera nativul TAUR

Daca vrei sa aflii mai multe despre Taur, te invit sa citesti: