Cum sa scoti din sarite un Taur

Zilele trecute va povesteam despre lucrurile, gesturile si atitudinile care sunt de evitat daca vrei sa ai o relatie armonioasa cu un Berbec. Astazi a sosit randul semnului zodiacal al Taurului. 

Taurul este un semn zodiacal de pamant, nativii fiind organizati, dar lenti si de multe ori orientati catre lumea materiala.

Screen Shot 2016-04-18 at 9.33.03 AM.png

Taurul poate fi enervat cel mai usor atunci cand ii este atacata bunastarea materiala si zona sa de confort. Pentru ca este destul de lent, intotdeauna  are nevoie de un scop si o destinatie ca sa porneasca intr-o cruciada.

Are nevoie sa inteleaga de unde si pana unde are de mers si mai ales care sunt recompensele pentru efortul depus. De multe ori, sunt Tauri care considera ca plata este atat de mica, incat nici nu se deranjeaza sa faca un efort. Ar trebui sa fie intr-un grav dezechilibru financiar pentru a accepta orice munca i se ofera.

Daca vrei sa enervezi un Taur, ataca-i zona finantelor si zona sa de confort fizic. Iti voi oferi cateva exemple cu situtiile care il irita cel mai mult: nu-l plati, nu-i da banii promisi, nu-i face de mancare sau lasa-l infometat sa astepte pana este gata mancarea, fara sa-i oferi nici macar o secunda de atentie.

Un alt element care il poate enerva pe un Taur este ruperea rutinei pe care o iubeste atat de mult.

Intr-o confruntare, Taurul se alimenteaza singur pe sine, treptat, si pe masura ce se contrazice cu tine sau cu cei din jurul se enerveaza din ce in ce mai mult, pana cand explodeaza verbal asemeni unui foc de artificii.

Pentru ca este un semn fix, care se manifesta in anumite tipare, Taurul nu uita ofensa adusa insa poate ca din plictiseala sau din lentoare nu va cauta sa se rezbune si nici sa iti plateasca cu aceeasi moneda. Din fericire, Taurul poate fi imbunat, oferindu-i daruri sau discutand cu el deschis despre incidentul creat.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

BINE DE STIUT ...

Daca vrei sa aflii mai multe despre Taur, te invit sa citesti: