Femeia Taur

Femeia Taur, fiind guvernata de Venus, planeta lucrurilor frumoase, este o fiinta placuta, incapatanata, cu un apetit gastronomic interesant. Niciodata, o femeie Taur nu va consuma cantitati foarte mari de mancare. Cand avem o femeie Taur autentica in preajma, intotdeauna vei auzi “Aoleu, nu pot sa mananc pentru ca sunt la dieta! Azi ma duc la sport!” Totusi nu va ezita sa guste din toate bunatatile de pe o masa, doar pentru a-si satisface curiozitatile papilelor gustative.

Femeile Taur  niste gospodine bune, sunt dedicate familiei pentru care si-ar da si viata. Pentru femeia Taur conteaza mai mult dezideratul de a obtine o familie si de a avea copii, spatiul sau pe care sa il controleze. De aceea, foarte multe femei Taur, fie se casatoresc devreme, fie intra intr-o relatie la o varsta frageda si raman acolo, chiar daca nu sunt cele mai potrivite pentru ele. Pot face multe compromisuri de dragul familiei.

Femeii Taur ii place sa munceasca, dar cu un scop. Da, ii plac banii, ii place luxul insa nu ezita sa munceasca din greu pentru a obtine toate aceste lucruri.

Vrea sa fie lasata in pace si de multe ori nu se indragosteste suta la suta, ideea de prietenie fiind mult mai importanta pentru ea. Este ratioanala chiar si in iubire, dar confortul material, zona stabila este elementul primordial pentru ea. Este o mama buna, dar dominatoare, are tendinta sa dicteze copiilor cum sa se comporte, ce sa faca, sa spuna si cand, iar acest tip de atitudine  pe masura ce copiii cresc, ii poate inhiba in relatiile lor ulterioare. De multe ori, copiii cu mama Taur tind sa fuga de acasa printr-o casatorie  pentru a scapa de dominatia mamei Taur.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

ZODIAC - TAUR