Grecia - locul unde Taurii experimenteaza latura spirituala a vietii

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare , deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale. Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

Taurul si gusturile rafinate

grecia

Taurul este singurul semn zodiacal despre care se spune ca care are mai multe papile gustative decat alte semne zodiacale si exceleaza la capitolul gatit sau rafinament gustativ, fiind un maestru al combinatiilor aromatice din farfurie. Conform unor studii statistice astrologice, majoritatea bucatarilor celebrii din lume au un marcaj pe Taur: fie sunt nascuti in acest semn zodiacal, fie au asecendentul sau Luna sau misiunea karmica in semnul Taurului. Voi enumera doar cativa dintre bucatarii celebrii ai lumii cu marcaje pe taur: Jamie Oliver (ascendentul in Taur), Gordon Ramsay ( Nodul Nord in Taur), Mario Batali (Luna in Taur), Giada de Laurentis ( Luna in Taur),  Marcus Samuelsson ( Luna in Taur) si lista poate continua cu multe alte nume.

Bucatarii celebre, tauri si destinatiile de vacanta ...

Sa nu utam ca Taurul este guvernat de Venus, planeta frumosului si a senzualiztatii. Prin urmare, Taurul atunci cand pleaca in vacanta vrea sa se simta bine, insa in maniera semnelor de pamant: vrea zona sa de confort, vrea sa se bucure de o mancare buna, sa savureze un pahar de vin de calitate, sa aiba o camera frumoasa care sa-l indemne la visare si relaxare. Ii place sa se rasfete, nu va ezita sa incerce toate restaurantele din imprejurimi  si s-a putea sa-i exaspereze pe cei din jur cu dorinta sa de a face cumparaturi peste cumparaturi. Poate petrece ore in sir in bazarele tarilor pe care le viziteaza. Nu-i place foarte mult sa mearga la muzee, sa faca sport, el vrea linistea si prefera sa se bucure de tabieturile sale. Deoarece Taurii, care au o structura energetica lenta si calma, sunt fortati sa se confrunte zilnic cu agitatia vietii, ajung sa venereze mult binecuvantatele vacante1. In momentul in care ajunge in vacanta are nevoie sa se bucure de energiile sale primordiale care sunt: confortul fizic, linistea mentala, odihna. Nu vrea  sa  fie deranjat de telefoane, de tipete sau de muzica stridenta  si vrea sa-si onoreze papilele gustative.

Trikala, Meteora

Trikala, Meteora

In continuare, ii invit pe Tauri si pe cei care au nativi apartinand acestui semn zodiacal in preajma sa se informeze cu privire la sectoarele de viata ce pot fi activate in aceasta vara  prin calatoriile de vacanta:

  • Iubire —  anul acesta, in aceasta vara si iarna, luand in calcul si vacanta de iarna, pentru Taurii care trec prin probleme emotionale afective si care doresc sa-si regleze relatia intr-o maniera pozitiva sau cei care isi doresc sa intalneasca o persoana exista doua destinatii, Turcia si Grecia. Am luat in calcul si faptul ca nu poti fi in siguranta oriunde mergi si am vrut sa elimin factorii de risc. In aceasta destinatie de vacanta pot intalni o persoana cu care sa aiba o relatie, fie sa intalneasca o persoana speciala la intoarcerea in tara;
  • Sanatate — Daca doresc sa-si activeze starea de sanatate si simt nevoia unei revitalizari, le recomand zona Africii de Nord, Maroc sau Anglia;
  • Spiritualitate — pentru Taurii care doresc sa experimenteze latura spirituala a vietii, care doresc sa cunoasca o noua dimensiune a existentei, destinatiile care activeaza zona spiritualitatii in 2016 pentu tauri sunt: Grecia, Thailanda, India si Croatia;
  • Finante — Pentru activarea sectorului banilor, Taurilor le recomand Elvetia, le va purta noroc anul acesta daca o vor vizita si poate sa potenteze vibratiile interioare si vor atrage abundenta in viata lor.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Zodiile si destinatiile de vacanta

Pentru toti cei care-si doresc sa stie care sunt cele mai potrivite destinatii de vacanta pentru vara anului 2016, iata cateva articole interesante: 

Descopera nativul Taur

Daca vrei sa aflii mai multe despre Taur, te invit sa citesti: