Relatiile Taurului cu familia si prietenii

Semnul zodiacal al Taurului este un semn de pamant, pentru care familia si prietenii sunt foarte importanti. Taurii, in tot ceea ce fac, au nevoie de rutina, au nevoie de un program, au nevoie sa invete ca exista anumite reguli si structuri care sa se repete pana intra intr-un reflex automat.

De multe ori, prieteniile Taurilor incep in copilarie si perpetueaza multa vreme. In acest context iti voi dezvalui un secret astrologic: daca ai nevoie de ajutorul unui Taur aminteste-i contextul in care v-ati cunoscut si cat de multa vreme a trecut de atunci, pentru ca intotdeauna Taurul raspunde pozitiv ideii de impamantare, de temporizare. Odata ce stia ca are o istorie in spate cu tine, deci cum sa nu te ajute! Taurului ii place ideea de trib, de apartenenta la valorile si ritualurile familiei, astfel incat va fi prezent la evenimentele importante ale familiei chiar daca trebuie sa strabata jumatate de planeta pentru a ajunge acolo.

Pentru Taur familia este un element foarte important. Vor avea putine probleme cu rudele lor deoarece nu sunt foarte generosi, sunt mai zgarciti in ceea ce fac si nu puteti conta foarte mult pe ajutorul lor material pentru ca nu o va face. Din fericire insa, va excela la ajutorul legat de latura practica a vietii: iti poate repara casa, va vopsi prin casa, va aranja gradina.

Taurul guverneaza Casa banilor, asa incat atunci cand vine vorba sa ofere ajutor material stie exact pretul corect. Asa incat, chiar daca nu va fi mana larga, conteaza pe el in ceea ce priveste ajutorul moral si faptele concrete si palpabile.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman