Imblanzirea Taurului

Este destul de incapatanat in hotararile sale, asa incat abordarea Taurului este un pic mai dificila. In prima etapa a incercarii de a face pace cu un Taur va trebui sa fie o abordare mai speciala. Taurul este sensibil in fata cadourilor, asa incat ii poti duce un dar.

Dupa ce i-ai semnalizat prin intermediul cadoului ca vrei sa incepi negocierile pentru a face pace, ar fi intelept sa plasei urmatoarea fraza: „Imi imaginez ca nu ai sa poti sa ma ierti, ce am facut eu e groaznic (chiar daca lucrul acela este un lucru minor!)”, Nu uita niciodata ca Taurul are nevoie de teatralitate. Are nevoie sa vada durere suferinta si remuscarile tale, are nevoie sa simta cat de mult suferi si cat de mult iti doresti o impacare.

In etapa a treia, poti plusa, combinand o scuza cu o motivatie interesanta. E important sa ii mentionezi de ce doresti sa faci pace cu el si e si mai important sa ii expui beneficiile pe care le poate avea de pe urma pacii. Iata un exemplu (usor exagerat doar pentru a intelege directia in care trebuie sa iti directionezi discursul de impacare):  „E groaznic, nu ma astept la tine sa ma ierti, dar uite, daca ne unim fortele, adica  cunostintele tale si cu talentele mele si cu lucrurile de care suntem capabili impreuna, vom reusi sa ridicam un imperiu.Sau putem castiga o multime de bani, etc.”

Aduceti in fata Taurului un argument constructiv legat de un beneficiu material ulterior si veti vedea ca Taurul este dispus, nu sa uite, nici sa ierte, dar sa se poarte frumos, sa accepte un compromis politicos, de dragul uor castiguri ulterioare.

Autor: Dr. Astrolog Alexandra Coman

Lecturi recomandate despre Taur

Daca vrei sa aflii mai multe despre Taur, te invit sa citesti: 

Foto: Taurus Nymph, WolfRyder42