Chakra Inimii (Chakra 4, Anahata)

Chakra Inimii (Chakra 4, Anahata)

Amplasata langa inima, Chakra 4 are legatura cu toate formele de iubire, corespunzand totodata bucuriei si respectului, compasiunii si renuntarii. Prin aceasta chakra vin indrumarile spirituale si o constiinta inalta. 

Reiki - energie, lumina si vindecare

Reiki - energie, lumina si vindecare

Reiki, tehnica de vindecare descoperita si dezvoltata in secolul al XIX-lea de calugarul budist japozez Dr. Mikao Usui, este unul din instrumentele cu ajutorul caruia poti accesa si mentine acea stare de bine care sta la baza tuturor starilor emotionale prin care treci de-a lungul unei zile. 

Chakra Plexului Solar (Manipura)

Chakra Plexului Solar (Manipura)

Chakra Plexului Solar te sustine pe calea indeplinirii misiunii tale personale, te ajuta sa traiesti prezentul. Chakra 3 este in conexiune directa cu puterea interioara, puterea de transformare si luptatorul nostru interior. 

Chakra Radacina (Muladhara)

Chakra Radacina (Muladhara)

Prima chakra numita chakra Radacina/ Bazala este pozitionata la baza coloanei vertebrale, la baza coccisului. Cum spune atat de frumos David Pond, “este radacina fiintei tale si legatura ta cea mai profunda cu trupul tau si cu pamantul.” 

Ce sunt chakrele ...

Ce sunt chakrele ...

In limba sanscrita veche, chakra inseamna “disc” sau “roata”, iar in cultura indiana, strans legata de simbolistica si geometria sacra, cunostintele despre chakre s-au folosit dintotdeauna in procesele de vindecare si evolutie spirituala.

All Love

All Love

Emotiile netraite deplin, nasc blocaje energetice care ne impiedica sa traim viata in armonie cu propriul suflet, oamenii, natura si intreg Universul. All Love este o cale de vindecare si evolutie spirituala, descoperita si ulterior rafinata de catre Patrick Ziegler, fondatorul sistemului SEICHIM (SKHM)