Chakra Plexului Solar (Manipura)

Chakra Plexului Solar (Manipura)

Chakra Plexului Solar te sustine pe calea indeplinirii misiunii tale personale, te ajuta sa traiesti prezentul. Chakra 3 este in conexiune directa cu puterea interioara, puterea de transformare si luptatorul nostru interior. 

Chakra Radacina (Muladhara)

Chakra Radacina (Muladhara)

Prima chakra numita chakra Radacina/ Bazala este pozitionata la baza coloanei vertebrale, la baza coccisului. Cum spune atat de frumos David Pond, “este radacina fiintei tale si legatura ta cea mai profunda cu trupul tau si cu pamantul.” 

Ce sunt chakrele ...

Ce sunt chakrele ...

In limba sanscrita veche, chakra inseamna “disc” sau “roata”, iar in cultura indiana, strans legata de simbolistica si geometria sacra, cunostintele despre chakre s-au folosit dintotdeauna in procesele de vindecare si evolutie spirituala.

All Love

All Love

Emotiile netraite deplin, nasc blocaje energetice care ne impiedica sa traim viata in armonie cu propriul suflet, oamenii, natura si intreg Universul. All Love este o cale de vindecare si evolutie spirituala, descoperita si ulterior rafinata de catre Patrick Ziegler, fondatorul sistemului SEICHIM (SKHM)