Termeni si conditii de utilizare

 

1. Conditii generale de utilizare

Utilizarea site-ului www.roastrolog.com (denumit in continuare “site”), proprietatea firmei Chakana-Ta SRL-D, presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Chakana-Ta SRL-D va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate.

Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre www.roastrolog.com a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de statisitica si serviciilor specific (ex. astrograme, citire tarot, newsletter etc). Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de Chakana-Ta SRL-D sau prin inscrierea utilizatorului la serviciul de newsletter sau alte formulare. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail/Skype, telefon, data si ora de nastere, loc de nastere, zodie etc.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

  1. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  2. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
  3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  4. Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele 1-4 de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise trimsie la adresa hello@roastrolog.com.

3. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul www.roastrolog.com

Continutul si design-ul site-ului si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea Chakana-Ta SRL-D si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe.

De asemenea, in ceea ce priveste utilizarea, preluarea/ reproducerea continutului, trebuie avute in vedere urmatoarele:

1. Continutul site-ului (texte, grafice, imagini, tabele etc) poate fi utilizat exclusiv in scop personal.

2. Preluarea continutului - orice preluare/utilizare integrala a materialelor publicate pe acest site se va face doar cu acordul scris in prealabil al Chakana-Ta SRL-D. Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri si doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa – roastrolog.com (cu link activ catre www.roastrolog.com). In cazul in care se doreste preluarea continutului furnizat pe roastrolog.com in alte conditii decat cele mentionate anterior, va rugam sa utilizati formularul de contact

3. Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului

4. Utilizatorii care furnizeaza informatii catre site-ul www.roastrolog.com isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

5. Comentarii postate pe site de catre utilizatori - in privinta continutului postat de utilizatori (ex.comentarii), dreptul de autor si responsabilitatea asupra informatiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informatiile respective. Chakana-Ta SRL-D isi rezerva dreptul de a modera si sterge orice comentarii care nu respecta dreptul la opinie al altor persoane, folosesc un limbaj indecent/agresiv/inadecvat, fara notificare prealabila a autorului.  

4. astrograme, analize astologice si ritualuri

Informatiile publicate roastrolog.com sau furnizate in orice format in cadrul programarilor/ sedintelor cu privire la astrograme, analize astrologice, zile benefice sau date din calendarul astral sunt realizate pe baza analizei astrologice a astrogramelor previzonale si a graficelor astro-biometrice generate de un software profesional de astrologie. Cu toate acestea, Chakana-Ta SRL-D nu-si asuma responsabilitatea pentru daunele presupuse sau reale care ar putea rezulta din aplicarea sau folosirea, directa sau indirecta, a afirmatiilor din aceste materiale. Informatiile sunt destinate cititorilor interesati si au un caracter informativ si educational. Chakana-Ta SRL-D nu da nici un fel de garantii exprese sau implicite referitoare la continutul articolelor publicate pe roastrolog.com sau materialelor, oricare ar fi formatul lor, transmise ca urmare a unei comenzi. Prin urmare, cititorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru utilizarea informatiilor cuprinse in acest articol. In ceea ce priveste ritualurile, cititorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru utilizarea informatiilor furnizate. Chakana-Ta SRL-D recomanda respectarea in totalitate a indicatiilor prevazute la fiecare ritual in parte. 

 

5. Modificarea termenilor si a conditiilor

Chakana-Ta SRL-D isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare prealabila a utilizatorului.