Vizionarul adolescent Varsator

Se spune despre semnul zodiacal al Varsatorului ca este semnul geniilor si, fara nici o indoiala ca oamenii nascuti sub influenta acestei zodii sunt vizionarii zodiacului. Cele mai revolutionare minti ale istoriei au fost si sunt nascute sub influenta acestui semn.

Vizionari cu o mare misiune ...

Adolescentii Varsatori sunt niste demni reprezentanti ai acestei zodii. Ei percep lumea nu in forma sa obisnuita, ci prin perspectiva modului in care aceasta ar putea fi si nu se vor da in laturi sa miste munti din loc pentru a transforma in realitate viziunile lor.

Este foarte interesant cum, de la generatie la generatie, adolescentii Varsator devin din ce in ce mai implicati in viata sociala. Ei sunt nascuti pentru a impulsiona masele de oameni si nu doar indiviziii ca atare. Ei gandesc global, nu personal sau individual. Ei nu sunt preocupati sa schimbe viata fiecaruia dintre noi, ci scopul este acela al schimbarii societatii si imbunatatirea vietii in ansamblul sau. Adolescentul Varsator exceleaza in informatica, in stapanirea limbilor artistice. Poate manifesta talente artistice deosebite si militeaza fara nicio ezitare pentru salvarea naturii sau pentru promovarea unei cauze umane speciale. Se inscrie in tot felul de organizatii de voluntariat si, incetul cu incetul poate deveni un lider datorita seriozitatii cu care isi asuma sarcinile.

Adolescentul Varsator este foarte incapatanat, asa incat daca aveti un adolescent Varsator prin casa pregatiti-va de un adevarat “razboi” cu el pentru ca face cand si cum vrea. Poate avea uneori probleme la scoala deoarece este mult prea intuitiv si agil mental pentru nivelul informational oferit de scoala si profesori. De multe ori adolescentii Varsator se plang ca sistemul educational este prea incet pentru ei si nu se regasesc in materiile standard predate la scoale. Un adolescent Varsator caruia nu-i place sa faca ceva, se va inchide in el, iar cei din jur vor interpreta acest tip de comportament ca fiind un semn de impertinenta.

Parintilor unui adolescent Varsator le recomand sa Incerce sa-i explice ca lucrurile in lumea asta functioneaza facand si anumite compromisuri si este nevoie sa ne coordonam, sa ne echilibram sistemul de valori. Nu-l fortati, incercati sa-i gasiti alte preocupari adiacente extrascolare care sa-i placa pentru a nu acumula frustrari. Puteti negocia chiar niste recompense generoase in cazul in care se comporta bine si responsabil la scoala.

Descopera Nativul Varsator