Ascendent in Varsator

Avand ascendentul in Varsator, ai un simt dezvoltat al individualitatii. Acest simt se dezvolta de-a lungul timpului prin formarea unei pozitii obiective a realitatii inconjuratoare. Ai nevoie de libertate pentru ca numai libertatea iti ofera capacitatea de a privi lucrurile intr-o perspectiiti detasata. Astfel vei avea ocazia sa iti formulezi clar, mental propria parere privind experientele pe care le parcurgi.

Varsatorul este simbolul colectivitatii care domina individul, al grupului care domina unicul. Din acest motiv, esti o persoana extrem de greu de inteles de catre unii pentru ca ai capacitatea de a te detasa chiar si in privinta problemelor personale, de a le privi din exterior ca si cum nu ar fi vorba de tine.

Avand ascendentul in Varsator, esti potrivit pentru a lucra cu grupuri mari de oameni, mai ales cu organizatii sau grupuri care se preocupa de problemele umanitare.

S-ar putea sa ai un talent deosebit pentru stiinta, politica sau activitatile de grup. Esti o persoana extrem de adaptabila si uneori esti asemeni unui cameleon care poate jongla intre structurile sociale variate. Adaptabil, poti sa te  comporti foarte bine in prezenta celui mai simplu om de pe pamant, dar in acelasi timp poti sta fara nici o problema la masa cu regii si presedintii.

Esti o persoana care este deosebit de inteligenta si ai o intuitie speciala care te face sa fii diferit de ceilalti. Aceasta intuitie iti ofera capacitatea de a vedea bobul de neghina in sacul de grau si de a-l extrage de acolo cu precizia unui chirurg.

Privesti viata cu speranta si manifesti intotdeauna un optimism molipsitor. S-ar putea sa fii mai idealist, dar totusi, simtul practic va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Uneori s-ar putea sa ai un comportament rebel sau mai putin ortodox care imbratiseaza ideile viitorului si care este in stare sa-si apere punctul de vedere cu foarte mare incapatanare. Nu iti plac schimbarile bruste, cu toate ca esti un vizionar, pentru ca ai nevoie sa le pui intr-un context, intr-un sistem si sa vezi elementele pro si contra pasului urmator pe care doresti sa-l faci. Simtul onoarei este extrem de dezvoltat, iar daca cei din jur nu-si respecta promisiunile asa cum o faci tu, te vei simti profund marcat de acest lucru. Uneori s-ar putea sa ai tendinta sa fii mult prea rational pentru gusturile celor din jur . Iti recomand sa dai dovada de diplomatie atunci cand doresti sa transmiti un mesaj, pentru ca vrei sa fie inteles si integrat de receptor. Altfel, daca adopti un ton prea drastic, risti sa iti pierzi audienta si sa nu realizezi nicio schimbare.

Sinceritatea , logica pe care o manifesti s-ar putea sa nu fie pe gustul celor din jur tocmai din cauza faptului ca afirmatiile pe care le faci sunt mult prea bruste, mult prea directe si ii iei astfel prin surprindere pe cei mai putin pregatiti. Esti o persoana emotionala si pasionala insa nu te vei deschide decat celor care considerati tu ca merita sa primeasca informatii despre tine. Chiar daca esti o persoana foarte simpatica cu un grup mare de prieteni, intotdeauna va exista o latura a personalitatii tale  pe care cei din jur nu o vor putea deslusi decat doar daca vei permite acest lucru.

Citeste, daca te intereseaza ...

Pentru a intelege mai bine persoanele nascute sub semnul Varsatorului sau cele care au Ascendent in Varsator, iti recomandam sa citesti: