Copilul Varsator

Copilul Varsator este foarte intuitiv si de multe ori se pierde in gandurile sale care pot fi adeseori comparate cu drumurile intortochiate ale unui labirint. Daca il vedeti ca sta asezat in mijlocul camerei privind o jucarie ore in sir, nu-l tulburati, nu va faceti prea multe griji, este un copil care gandeste profund, care are lumea sa interioara, viseaza foarte adanc si...caruia ii place sa se piarda in gandurile sale.

Zodia Varsatorului este probabil zodia careia ii place sa viseze cel mai mult. Visele sale sunt asemeni unor seriale de televiziune: intense, colorate, cu actiune diversa, in care se poate pierde ore in sir. Ii place sa doarma pentru ca viseaza mult. Iata de ce este important sa nu incercati sa-l treziti brusc pentru ca-i puteti declansa un adevarat soc emotional. Trezitul copilului Varsator trebuie sa se produca etapizat, gradat si cu blandete. Eventual puteti incerca sa puneti niste muzica pe fundal si sa ii mariti treptat volumul, astfel incat sa se trezeasca de la sine.

Copilul Varsator este foarte atent la comportamentul celor din jur, dar niciodata nu va spune direct ce a perceput, ce a gandit sau cum te-a catalogat. El isi construieste lumea sa interioara, isi trage propriile concluzii pe care le veti descifra numai din atitudinea pe care o va manifesta  in raport cu persoanele vizate.

Sa nu uitam ca Varsatorul este un semn de aer, iar aceasta vibratie influenteaza  mult comunicarea si deschiderea catre ceilalti a copilului nascut in aceasta zodie . Iata de ce intensitatea emotiilor sale se manifesta la nivel mental. Se spune ca Varsatorul poarta cu el apele constiintei primordiale din care ne tragem cu totii, iar aceasta calitate  se manifesta cu precadere la copii, care pot deveni niste vizionari sau care pot sa se ridice oricand mental deasupra fragilitatii emotionale.

Descopera NATIVUL VARSATOR

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Varsatorului, te invit sa citesti: