Varsator - noroc si calatorii spirituale

Asa cum povesteam in articolul Zodiile si vacanta de vara 2016, anul acesta toate zodiile au mare nevoie de relaxare, deoarece vacanta de vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale. Jupiter in Fecioara (1 Aprilie - 9 Mai) si Mercur in Taur (29 Aprilie - 22 Mai) au fost pentru cateva saptamani bune in mers retrograd. In plus, alte trei planete Marte in Sagetator (17 Aprilie- 29 Iunie 2016), Saturn in Sagetator (1 Aprilie-13 August) si Pluton in Capricorn (19 aprilie-27 septembrie 2016) vor iesi din mers retrograd treptat pana in septembrie. Toamna care ne astepta nu va fi una tocmai usoara din punct de vedere astrologic. Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August 2016 este un moment excelent pentru vacanta, odihna, relaxare si incarcarea bateriilor.

Vacante inedite pentru Varsatori

Bali. Templu in Ubud

Bali. Templu in Ubud

Varsatorii cauta vacantele unice, inedite. Varsatorilor le place sa descopere lucruri noi, sa plece catre destinatii inedite si, de multe ori prefera ca, de la an la an sa schimbe destinatiile de vacanta, pentru a aduce variatia in viata lor. In cazul in care destinatiile de vacanta raman aceleasi de la an la an,  inseamna ca se simt foarte bine in acele destinatii. Varsatorii vor dori zone misterioase, sacre in care se pot regasi departe de lumea dezlantuita. Au nevoie de odihna, au nevoie sa se sima bine din punct de vedere mental pentru a-si incarca bateriile pe termen lung; au nevoie de echilibru emotional si oricat de sociali ar fi, de multe ori nu prefera vacantele de grup,tocmai pentru ca vor sa se regaseasca pe ei insisi.

  • Finante — pentru activarea zonei financiare le recomand Varsatorilor Tunisia si Cipru;
  • Iubire —  pentru activarea zonei iubirii in viata lor le recomand Grecia;
  • Sanatate — pentru activarea zonei sanatatii le recomand Marocul;
  • Noroc — pentru activarea zonei de noroc recomand Varsatorilor orice destinatie de pelerinaj sau avand semnificatii profund religioase, spirituale. Poate fi Peru, Bali, India, Grecia sau Malta.

 

Zodiile si destinatiile de vacanta

Tibet. Palatul Potala (Lhasa)

Tibet. Palatul Potala (Lhasa)