Nu te juca cu idealul unui Varsator

Intrebarea este daca Varsatorul poate fi enervat? Are o minte atat de complicata, ca un labirint, incat nu are cum sa se enerveze, decat doar daca sunt incalcate drepturile omului sau daca cineva nu respecta ideea de echipa pe care el vrea sa o cladeasca.

Cand ignori sau faci sa planga un Varsator

Intotdeauna Varsatorul va cauta un ideal, un tel social prin care sa aduca bunastarea oamenilor, sau sa-i ajute sa evolueze, sa se transforme, sa urce, sa le fie mai bine tuturor. Daca vrem sa enervam un Varsator, ii incalcam aceste idealuri, il luam in ras, ne batem joc de planurile sale si vorbim urat cu el. Il minimalizam, si il ignoram. Daca vreti sa-l enervezi foarte tare, fa-l sa-si manifeste emotiile cele mai profunde, cum ar fi, de exemplu, sa planga in public. E cel mai dificil lucru si afrontul cel mai greu de uitat de catre el. Varsatorul are zona sa de confort si se simte cel mai bine cand emotiile sale sunt bine pastrate in adancul sufletului sau. Persoana care are acces la butonul care declanseaza aceste emotii ii  va deveni, cu siguranta, un dusman redutabil.

Incalcarea drepturilor 

Iubitor de animale, animant de idealuri inalte, se va supara teribil daca sunt incalcate drepturile civile sau daca animalele sunt maltratate. Politia animalelor probabil ca a fost inventata de un Varsator, pentru ca pentru aceasta zodie salvarea fiintelor necuvantatoare si umanitatii reprezinta nu o indatorire, ci o obligatie.

Razbunarea unui Varsator

Cum se va razbuna Varsatorul? Nici nu o sa stii ca el este acela. Se bazeaza pe psihologie si manipulare fina. Te studiaza, vine aproape de tine, apoi va manipula pe altcineva sa duca la indeplinire planul sau de razbunare. Tu vei continua sa-i spui toate necazurile tale, iar el se va bucura stiind ca suferi si ca nu banuiesti cine se afla in spatele problemelor tale.

CUM SA ENERVEZI ZODIILE ...

Pentru cei curiosi sa stie cum sa evite conflictele cu celelate zodii, recomand:

DESCOPERA NATIVUL VARSATOR

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Capricornului, te invit sa citesti: