Relatiile Varsatorului cu familia si prietenii

Din punct de vedere al relatiilor de prietenie, Varsatorul este un semn deschis, dar trebuie sa te cunoasca, inainte trebuie sa te evalueze si sa-si faca propria parere despre comportamentul si temperamentul tau.

Prietenie, loialitate si manipulare

Varsatorul nu se va grabi sa-si deschida sufletul foarte repede pentru ca nu vrea sa fie ranit. Are o minte foarte intortocheata, creaza o mie de scenarii pornind de la o replica pe care o primeste, astfel incat prefera abordarea precauta. In momentul in care te-a cunoscut cum se cuvine, iti va deveni un prieten bun si loial.

Da, ii place sa si manipuleze, adica sa mai profite uneori de ajutorul celorlalti, dar insa nu-i place sa se simta ca ii place sa profite. Din acest motiv face tot felul de strategii: are rabdare, te asculta, te consiliaza, iti da si solutiile pentru problemele tale, dar in acelasi timp te va si ruga, de exemplu, sa-l duci la aeroport la 03:00 noaptea. Este un prieten bun si ramane loial ani in sir prieteniilor sale si mai degraba cei din jur au tendinta sa rupa prietenia cu Varsatorul decat sa puna el insusi punct unei relatii. Chiar daca exista persoane care incearca sa-l manipuleze, nu le merge, deoarece Varsatorul are un adevarat barometru in a detecta profitorii. La capitolul prietenie seamana foarte mult cu Leul,  deoarece Varsatorii sunt loiali si dedicati.

Asistentii de rezerva ai familiei

In raport cu rudele, nativii Varsatori devin asistentii de rezerva ai familiei. Intotdeauna, din pacate, Varsatorii sunt rudele cele mai solicitate, de la care se pretinde ajutor, responsabilitate si dedicatie.  Pentru un Varsator autentic, familia este un pilon de baza, insa, din pacate, aceeasi familie ii poate aduce si mai dezamagiri. I se pretind atat de multe sa faca, rudele il solicita atat de mult, incat, dupa varsta de 25 de ani Varsatorul, maturizat pe deplin, incepe sa deschida ochii si sa priveasca realitatea in adevarata sa lumina. Asa incat va fi doar o chestiune de timp pana va intelege ca rudele la care tine atat de mult au tendinta sa profite de el sau sa abuzeze de bunavointa sa. Atunci se va indeparta, se va instraina. Va raspunde prezent atunci cand i se va solicita, insa in aer se va simti intotdeauna o detasare respectuoasa din partea acestui semn zodiacal.