Sinceritate si iertarea Varsatorului

In cazul unui conflict, atunci cand vrem sa facem pace cu un Varsator, ne ciocnim de un semn fix, incapatanat, unidirectionat si cu o minte mai complicata decat cel mai intortochiat labirint. Varsatorul e intuitiv si stie ca trebuie sa isi ia timpul necesar pentru a diseca in amanunt sursa conflictului. Fiind un semn de aer, mentalizeaza mult informatiile primite, asa incat intotdeauna va dori sa inteleaga cum s-a ajuns la un conflict, de ce s-a ajuns acolo si remediile pentru a solutiona amiabil criza. Deci, avem de-a face cu un semn zodiacal foarte mental.

Varsatorul guverneaza in astrologie Casa a XI-a, casa lucrului cu grupurile de oameni, a lucrului in asociatii umanitare. Iata de ce aceasta zodie are in ADN-ul sau imprimata nevoia de dreptate si echitabilitate. De obicei, Varsatorii pot ierta, insa niciodata nu uita ca a existat un conflict.

Varsatorul si iertare in relatia de cuplu

Varsatorul este un semn care se dedica intrutotul partenerului. Mintea sa creaza o imagine idilica si ideatica despre puritate vietii in cuplu asa incat nu incercati sa jucati la mai multe capete intr-o relatie cu el. Are un barometru inegalabil in a depista minciuna si duplicitatea. Daca l-ati inselat, si daca a aflat, atunci uitati de impacare si iertare pentru ca v-ati gresit persoana! Varsatorul este un semn fix, iar imobilitatea emotiilor sale reprezinta barosul care va darama constructia relatiei voastre. Poate doar teama de a ramane singur, sau nesiguranta  zilei de maine l-ar putea face sa stea in cuplu, dar de la sufletul lui, sunteti stersi si ingropati si nimic nu va mai reaprinde flacara iubirii.

O solutie pentru un armistitiu ar fi sa faceti apel la umanitarismul sau. Atunci cand vine vorba de ceilalti, Varsatorul nu ezita sa se arunce si in foc pentru a intinde o mana de ajutor. Daca e spre binele grupului, atunci accepta incetarea ostilitatilor. De exemplu, daca intr-un cuplu a exista un conflict si la mijloc sunt copii, afaceri si obiective comune, atunci Varsatorul accepta cu siguranta un compromis. Dar, de acum vor fi  inainte vieti separate, fiecare pe drumul lui, compromisul nu se face in totalitate, sau se face doar de ochii lumii; in particular, dupa ce usa casei s-a inchis in urma voastra, veti fi de-a dreptul socati de raceala pe care o va etala.

Sinceritate - solutia impacarii

Atunci cand vrem sa facem pace cu un Varsator, in cadrul conflictelor generale, de zi cu zi, cea mai buna solutie este abordarea discutiei sincere.

Sa nu uitam ca Varsatorul guverneaza Casa a XI-a, a prietenilor, a grupurilor, a asocierilor, a proiectelor de voluntariat. Adu-i Varsatorului argumente oneste, cinstite si corecte, privind conflictul care a fost intre voi doi si, s-ar putea ca pe baza acestor considerente logice, Varsatorul sa accepte o impacare, sa te ierte si sa devina cu timpul un prieten loial.

Varsatorul nu va duce ranchiuna si supararea la nesfarsit. Dar are nevoie sa inteleaga si sa puna in sistem „de ce s-a intamplat, unde a gresit el, unde ai gresit tu?” Odata ce a inteles acest sistem, nu are nicio problema sa faca pace.

Lecturi recomandate despre nativul Varsator

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Varsatorului, te invit sa citesti: