Zi de nastere 11-17 ianuarie

Tendinte generale — In urmatoarele 12 luni vei invata sa iei decizii importante privind parasirea unor persoane. Vei renunta la obiceiuri nesanatoase, la relatii toxice, la asocieri neproductive si la un serviciu nesatisfacator.  Incepi o perioada de viata in care vei schimba multe, atat in lumea fizica, concreta, cat si pe plan emotional. Simti ca este nevoie sa aduci o schimbare si o transformare in viata ta.

Dragoste — Nu este anul cel mai potrivit pentru casatorie sau logodna. Treci prin transformari profunde si acesta nu te vor scuti nici pe sectorul relational. Multi dintre cei nascuti in aceasta saptamana vor simti profund nevoia sa incerce si altceva, asa incat nu ar trebui sa ne surprinda prea mult daca vom auzi de divorturi, aventuri, ruperi si impacari spectaculoase.

Sanatate — Sanatatea nu iti va ridica probleme deosebite. Exista o serie de legi in univers, in care atunci cand ai de schimbat ceva profund in viata ta ai nevoie de energie si vitalitate. Urmatoarele 12 luni aduc schimbari, asa incat sanatatea va reprezenta ultimul lucru de care sa te preocupi.

Finante — Financiar iti va merge moderat. Nu vei avea parte nici de castiguri spectaculoase nici de lovituri deosebite pe piata financiara.