Zi de nastere 14-20 decembrie

Tendinte generale — Daca te-ai nascut saptamana aceasta, urmatoarele 12 luni vor conduce la profunde transformari interioare. Vei invata sa fii putin mai egoist si sa te preocupe mai mult persoana ta. Este adevarat, cei din jur, carora le-ai acordat mereu atentie intr-un mod  excesiv, vor fi surprinsi de aceasta transformare interioara si vor incerca, in fel si chip, sa te reimplice in jocul lor. De aceasta data insa, esti hotarat sa iti iei viata in maini si sa experimentezi in conformitate cu regulile tale.

Dragoste — Se pare ca anul acesta tu vei decide ritmul parcursului relatiei tale. Exista si aspecte pozitive, si aspecte mai putin bune. In prima parte a anului risti sa iti sabotezi relatia cu un comportament mult prea incapatanat. Vei tine cu dintii de opiniile proprii, iar asta va eroda mult increderea si deschiderea partenerului fata de tine. Dupa luna Mai vei fi mult mai deschis si intelegator si vei reusi sa reechilibrezi situatia.

Sanatate — Anul acesta va trebui sa iei in serios acest sector de viata! Nu vei putea continua la nesfarsit cu excesele pe care le faci. Un prim semnal de alarma va fi tras in perioada ianuarie- aprilie, cand corpul va incepe sa dea semne de oboseala accentuata. Iti recomand sa iti faci un set complet de analize si apoi, de acord cu medicul tau, sa incepi un tratament de reechilbrare.

Finante — Vei constata in urmatoarele luni o crestere semnificativa a veniturilor tale. Fie primesti o bursa sau o promovare, fie o ruda iti lasa anul acesta o mostenire pe care o vei valorifica. Este un an recomandat investitiilor si parteneriatelor, asa incat daca te bate gandul sa iti incepi propria afacere, esti bine aspectat astral.