Zi de nastere (15-21 februarie)

Tendinte generale - Daca te-ai nascut saptamana aceasta, 15-21 februarie, vreau sa-ti dau vesti foarte bune. Configuratia astrala a saptamanii se numeste „Marea Trina”, care mai poarta numele de „Ochiul lui Dumnezeu”. Este cel mai benefic aspect al astrologiei, asa incat, vreme de 12 luni te va influenta in toate deciziile pe care urmeaza sa le iei, purtandu-ti mult noroc. Cele mai bine aspectate sectoare de viata vor fi cele ale comunicarii, ale asocierilor si a lucrului in echipa.

Dragoste - Anul acesta iti vei definitiva clar si irevocabil relatia pe care o ai. Cei care se afla intr-o relatie nesatisfacatoare, marcata de multa tulburare emotionala, s-ar putea sa puna punct si sa o ia de la capat. Cei care sunt multumiti de comunicarea cu partenerul, s-ar putea sa vrea mai mult si nu ne-ar surprinde daca am auzi ca vor bate clopote de nunta. O veste buna vine si pentru Varsatorii singuri, nascuti saptamana aceasta, pentru ca s-ar putea, ca in a doua jumatate a anului, dupa luna iulie, sa cunoasca o persoana cu care sa inceapa o relatie de lunga durata.

Sanatate - Anul acesta, sanatatea nu ar trebui sa-ti ridice probleme deosebite. Zonele cele mai afectate sunt cele ale controlului greutatii (fie slabesti, fie te ingrasi foarte mult) si cele ale sistemului locomotor. Durerile de oase, crizele de artrita sau reumatism vor fi des intalnite in randul celor nascuti saptamana aceasta.

Finante - Ai idei bune, esti spontan si vizionar, numai ca, s-ar putea ca ideile tale sa nu se poata materializa financiar. Anul acesta este un an in care vei invata lectia austeritatii, asa ca, iti recomand sa nu faci cheltuieli nesabuite in urmatoarele 12 luni, pentru ca risti sa ramai fara bani in portofel sau in conturi bancare. Mai grav chiar, s-ar putea sa nu existe persoane disponibile sa iti acorde un imprumut.