Zi de nastere 18-24 ianuarie

Tendinte generale — Parteneriatele vor reprezenta capul de afis al urmatoarelor 12 luni. Vei simti nevoia acuta sa socializezi, sa interactionezi cat mai mult cu oamenii si explorezi viata in toate dimensiunile ei. Calatoriile vor fi un aspect important al urmatoarei perioade, mai ales intre 15 mai-27 septembrie. Daca iti propui o relocare, in urmatoarele 12 luni este perioada cea ma potrivita sa o iei in calcul.

Dragoste — Iti doresti o relatie serioasa si stabila, insa, pe de alta parte, nu prea esti pregatit pentru asa ceva. De fapt nici tu nu stii cum sa te pozitionezi in raport cu partenerul tau, asa incat nu iti recomand ca in urmatoarele 12 luni sa iei decizii prea serioase. Puteti avea o relatie relaxata si libera si sa fiti mult mai infloritori decat sufocati de chingile sociale. Partenerul va trebui sa se adapteze stilului tau liber si nonconformist si sa accepte ca ai nevoie de spatiul tau intim.

Sanatate — Anul acesta exista un risc crescut pentru o operatie. Nu e nimic grav si nici imposibil de remediat, insa aspectele planetare indica o interventie facuta asupra corpului tau. Zonele sensibile sunt aparatul respirator si muscular, dintii si digestia.

Finante  — Nu te grabi sa faci investitii spectaculoase pentru ca nu este anul cel mai potrivit. Nu iti fa griji in privinta finantelor, pentru ca bani vei avea, banii vor veni, dar nu este momentul potrivit sa ii reinvestesti.