Zi de nastere 2-8 noiembrie

Daca te-ai nascut in aceasta saptamana, urmatoarele 12 luni se vor afla sub protectia Marelui Benefic, Jupiter, care va activa mai ales in sfera materiala. Pentru scorpionii nascuti acum, incepe un an marcat de acumulari materiale, de tranzactii prospere sau de parafarea unor afaceri ce le vor aduce pe termen lung castiguri financiare consistente, recunoastere sociala si o multime de admiratori. Asadar, urmatoarele 12 luni le voi imparti in patru cicluri de transformare si evolutie:

Noiembrie 2015 - ianuarie 2016

Este o perioada foarte buna pentru tine sa faci noi demersuri pentru castigarea stabilitatii financiare. Astfel, poti aplica pentru un loc de munca mai bun, poti gasi un al doilea job, care iti va spori castigurile sau poti incepe o colaborare de succes. Incearca totusi sa te limitezi doar la nivelul de colaborare si munca in echipa, fara sa te grabesti sa parafezi o asociere sau sa intrii intr-un parteneriat. Orice parteneriat initiat acum poate aduce complicatii nedorite pe termen lung.

Februarie - Aprilie 2016

Incepe o perioada in care s-ar putea sa ai o serie de provocari in familie. Fie ca este vorba de o afectiune cronica a unei rude, fie ca este voba despre un divort sau o despartire, aceste situatii te vor bulversa si nemultumi profund. Iti vei gasi sustinere emotionala fie incepand o relatie de iubire secreta, fie muncind peste puteri si petrecand ore suplimentare la birou. In cuplu urmeaza o perioada mai dificila, cand va fi testata puterea compromisului, rabdarea si intelepciunea. Tin sa te avertizez ca viitorul relatiei tale nu va fi hotarat de partener, ci de tine.

Mai - Iulie 2016

acest ciclu astral de trei luni iti aduce mai multa rabdare, intelepciune si experienta de viata. Dupa ce ti-a fost testata loialitatea fata de imaginea familiei si de partenerul tau, acum te poti focaliza, din nou, pe munca si pe promovarea ta sociala. Vei avea nevoie de strategii si planuri, insa cu sprijinul lui Neptun, planeta intuitiei si a clarviziunii, vei reusi sa ajungi la sufletul celor din jur, transmitand exact mesajele potrivite la momentul oportun.

August - Noiembrie 2016  

Ai grija sa nu risipesti tot ce ai cladit pana acum. Emotional nu esti bine sustinut si multe decizii s-ar putea sa le iei demonstrativ, pentru a-ti afirma puterea in fata celorlalti. Tempereaza-te si bazeaza-te pe logica si bun simt inainte de a semna sau stampila o intelegere sau o asociere. Daca reusesti sa depasesti acest aspect al egoului scapat de sub control, perioada septembrie-noiembrie 2016 iti poate aduce o multime de beneficii, de la castiguri importante la sustinatori puternici, care vor fi dornici sa te sprijine in demersurile tale.