Zi de nastere 21-28 decembrie

Tendinte generale — Daca te-ai nascut in aceasta saptamana, in urmatoarele 12 luni simti ca te afli pe drumul cel bun si ca progresezi constant. Va fi un an de excepte, in care, sustinut de o persoana de sex feminin, vei reusi sa evoluezi foarte mult. Spiritual, social, emotional, fizic, indiferent de domeniul pe care te axezi constanta va fi directia care te va calauzi. Este un an excelent pentru a cere ajutorul celor din jur in proiectele pe care le desfasori. Chiar si tu vei fi surprins sa constati ca  lumea se mobilizeaza exemplar  iti acorda sprijin si sfaturi pertinente.

Dragoste — Nu este anul in care iti recomand sa te asezi la casa ta. Joaca-te, distreaza-te, insa nu iti asuma angajamente ferme, pentru ca risti sa faci greseli. Multi Capricorni vor constata cat de superficiala este persoana de linga ei si vor dori o schimbare profunda si temeinica. Persoanele singure vor fi cele mai avantajate.Vor avea un lung sir de admiratori si vor avea de unde alege cu cine sa isi petreaca serile.

Sanatate — Ai spus ,,la revedere” anilor in care erai atat de preocupat de starea ta de sanatate, incat sunai nonstop la medici si iti faceai analize constant. Trupul s-a refacut dupa o perioada stresanta si esti in forma maxima. Nu ar strica totusi sa incepi o dieta pentru ca risti sa cam iei proportii in urmatoarele luni.

Finante — Cu bugetul vei sta foarte bine, doar cu o conditie: sa fii dispus sa petreci mai multe ore suplimentare la serviciu sau iti iei un al doilea serviciu. Banii vin, dar va trebui sa muncesti temeinic pentru ei.