Zi de nastere (22-28 februarie)

Tendinte generale - Anul acesta este cu siguranta anul tau. Saptamana aceasta, pe cer, se produce cel mai benefic aspect din astrologie, numit „Marea Trina” sau „Ochiul lui Dumnezeu”. La fel ca si nativii care si-au celebrat ziua de nastere saptamana trecuta si tu, daca esti nascut in perioada 22-28 februarie, te vei bucura din plin de influentele benefice ale acestui marcaj astral. Acest marcaj te va insoti in urmatoarele 12 luni si iti va stimula sectoarele finantelor, iubirii, al studiilor si al relatiilor cu strainatatea, asa incat urmatoarele 12 luni vor fi extrem de ocupate.

Dragoste - „Marea Trina” va veghea asupra ta si te va ajuta sa pui punct relatiilor nesanatoase, care iti scadeau stima de sine, dar te va si ajuta sa intalnesti persoana visurilor tale. S-ar putea ca aceasta persoana sa fie din strainatate sau sa o intalnesti ca urmare a unei calatorii peste hotare.

Sanatate - Tinand cont de faptul ca ai o Casa a sanatatii goala, preocuparea acestui an nu va veni cu siguranta, din directia zonei de sanatate. Asadar, te vei bucura de o sanatate infloritoare si, cel mult, din cand in cand, s-ar putea sa te mai jeneze gatul, nasul sau urechile, adica sfera ORL.

Finante - Cu unul din varfurile „Marii Trine” sau „Ochiul lui Dumnezeu” pe Casa banilor, cu siguranta ca anul acesta este unul dintre acei ani extrem de speciali in care deciziile legate de finante vor ocupa primul loc. Esti plin de energie, plin de vitalitate si pus pe fapte mari, iar o femeie s-ar putea sa te ajute sa-ti indeplinesti visurile financiare.