Zi de nastere 23-29 noiembrie

Daca esti nascut saptamana aceasta, atunci pregateste-te de o mare mare calatorie in urmatoarele 12 luni. Pentru multi va fi o calatorie metaforica, spirituala, cand viata le va ridica o multime de intamplari, intrebari si nelamuriri. Pentru altii va fi o calatorie concreta, care va duce la schimbarea locuintei, a orasului sau a tarii in care traiesc.

In urmatoarele randuri, voi analiza cele 4 etape astrale care definesc anul tau astrologic:

Noiembrie 2015 — ianuarie 2016

In aceasta perioada vei dori sa primesti raspunsuri la intrebari mari; vrei sa intelegi esenta vietii, filosofia si motorul din spatele unor actiuni. O ruda sau un prieten apropat se confrunta cu o problema de sanatate majora, iat ru vei privi neputincios de pe margine la lupta pe care o poarta. Nu putem prognoza o finalitate pzitiva sau negativa, pentru ca de vindecarea sa depind multi factori, printre care si schimbarea radicala a atitudinii.Poti, fara sa ii incalci liberul arbitru sa o incurajezi si sa ii furnizezi informatiile de care are nevoie pentru a intelege mecanismul spiritual de vindecare.

Februarie — Aprilie 2016  

Incepi sa te debarasezi de tot ce este supericial si irelevant in viata si anturajul tau. S-ar putea sa renunti la un loc de munca, sa fii fortat de imprejurari sa vinzi un obiect la care tinei mult. Deoarece vorbim de un tranzit in care vei invata efemeritatea lucrurilor, iti sugerez sa eviti sa te atasezi de obiecte, oameni sau situatii, pentru ca fie vei fi nevoit sa renunti la ele, fie ele vor disparea din viata ta. Partea buna a acestui ciclu astral de trei luni este ca vei invata ca tu esti singura persoana pe care poti conta si vei descoperi cat de puternic esti din punct de vedere mental, fizic si emotional

Mai - Iulie 2016

Sectorul calatoriilor se activeaza benefic. Poate ca e vorba de o vacanta superba, sau de o deplasare in interes de serviciu ori de relocare in alta tara, tot ce tine de relatia cu strainatatea este activat pozitiv. Daca insa nu ai intentia sa faci marele pas si sa te muti, atunci se activeaza sectorul muncii, unde vei avea parte de rezultate deosebite, sau chiar de o promovare.

August - noiembrie 2016

Pluton, planeta mortii si a renasterii vine si face curatenie in vata ta. Nu o vor imbuna nici rugamintile nic ofrandele si nici promisiunile tanguitoare ca vei schimba ceva. "Pe bune?" te va intreba Pluton privindu-te cu un aer rece, detasat si analitic. Da, promit, promit ca ma schimb, ca actionez, ca voi face asa si asa!” vei incerca sa indupleci cerul. Insa Pluton ti-a dat multe sanse in trecut. Prea multe si tu te-ai incapatanat sa le desconsideri, una cate una. Acum nu mai ai ce face decat sa mergi in durectia curgerii apei, pentru ca aceasta planeta mica dar puternica va veni si cu o miscare ampla va matura tot ce e superficial in viata ta. Chiar daca la primul impact te vei panica si vei privi ingrozit cum turnurile cetatii se darama, ar trebui sa te bucuri. Pasesti intr-o noua etapa de viata, te indrepti catre o noua directie, unde te vei bucura de calm, liniste, impacare si maturizare.Nu te opune schimbarilor ce vor aparea si vei avea numai de castigat din asta.