Zi de nastere 25-31 ianuarie

Tendinte generale — Daca te-ai nascut saptamana aceasta, in urmatoarele 12 luni calendaristice te vei confrunta cu o provocare: in ultima perioada cei din jur au inceput sa se tot agate de tine si iti solicita din ce in ce mai mult timp si atentie. Si iata ca te vei afla in fata unei dileme morale: cum sa te clonezi? Pentru ca, sa recunoastem, esti doar o persoana, de la care fiecare vrea ceva. A sosit momentul sa inveti sensul sintagmei ,,asertivitate personala” si sa iti delimitezi foarte clar teritoriul.

Dragoste — Viata iti va lansa o provocare: sa ramai sau nu intr-o relatie nesatisfactoare. Ce preferi? experienta libertatii, sau 12 luni marcate de suferinta? Depinde din ce aluat esti construit, pentru ca foarte multe persoane nascute saptamana aceasta vor refuza de-a dreptul sa mai accepte sa le fie incalcata stima de sine. In acelasi timp, multi dintre cei care sunt decisi sa isi recastige libertatea, vor primi si un bonus dupa ce se vor elibera: vor cunoaste o persoana exact pe gustul lor, care ii va implini din toate punctele de vedere.

Sanatate — Sanatatea este din ce in ce mai infloritoare. Daca doresti sa incepi o dieta, sa iti schimbi stilul de viata, acum este momentul cel mai potrivit sa o faci.

Finante — Banii vin si banii se duc in urmatoarele 12 luni. Pentru ca va intra microbul cheltuielilor in tine si vei dori sa iti schimbi garderoba, sa iti schimbi coafura, culoarea parului sau pur si simplu mobila din casa. Incearca sa dai dovada de cumpatare, pentru a nu ramane cu portofelul complet pe zero.