Zi de nastere 29 decembrie - 3 ianuarie

Tendinte generale — Cauti plin de entuziasm si determinare sa interactionezi si sa cunosti cat mai mult din lumea inconjuratoare. Simti, in urmatoarele 12 luni ca iti doresti sa faci o curatenie generala in sistemul tau de valori, in radul prietenilor, in randul obiectivelor pe care le ai.

Dragoste — Te indragostesti si apoi iti trece. Si iar te indragostesti si iar iti trece. Nici tu nu stii ce vrei si cu siguranta nu esti pregatit sa iti asumi vre-o relatie in urmatoarele 12 luni. Este adevarat ca partenerul tau va incepe sa faca presiuni asupra ta, neintelegand ce se petrece cu tine. E foarte important sa ii explici ca ai nevoie de spatiu si liniste. Perioada cea mai tensionata in cuplu va fi intre 1 ianuarie- 1 aprilie, insa cu diplomatia cu care te-a inzestrat mama natura vei reusi sa eviti orice complicatie emotionala.

Sanatate — Sistemul hepato-biliar iti va complica din cand in cand existenta. Nu vorbim aici despre afectiuni cronice, ci doar de detensionari fizice. Stress-ul si munca de zi cu zi isi vor spune cuvantul, iar digestia te va avertiza de fiecare data cand ai intrecut masura.

Finante — In urmatoarele luni ai mari sanse sa primesti tot felul de cadouri, mosteniri, ti se vor restitui diverse sume de bani fie de la persoane fizice, fie de la institutii ale statului. Nu te grabi sa cheltui acesti bani pentru ca vei avea nevoie de ei pentru o investitie ulterioara.