Zi de nastere (29 februarie-6 martie)

Tendinte generale - Cum ziua de 29 februarie este marcata o data la 4 ani, trebuie sa uram „La multi ani”, special, celor care s-au nascut pe data de 29 februarie. Despre acesti oameni se spune in Astrologie ca sunt oameni foarte insemnati si au venit pe Pamant cu scopul de a-i ajuta, sustine si coordona pe cei din jur. De multe ori, persoane nascute in 29 februarie, realizand lucruri foarte importante pentru bunul curs al istoriei si evolutiei umanitatii. Revenim, in continuare, la saptamana celor care isi celebreaza data de nastere. Daca te-ai nascut intre 29 februarie si 6 martie, urmatoarele 12 luni te vor forta sa te axezi mai mult pe tine, pe dezvoltarea ta personala, pe proiecte individuale. Vei fi mai egoist decat de obicei, dar asta nu va face decat sa te ajute sa evoluezi si sa promovezi cat mai mult.

Dragoste - Nu-ti recomand sa-ti stabilesti data nuntii pana pe intai iulie, deoarece sectorul dragostei poate fi marcat de suisuri si coborasuri, dar si de transformari neasteptate. Nesiguranta in dragoste, faptul ca nu vei sti exact unde te pozitionezi, s-ar putea sa iti creeze o stare de nemultumire, insa toata aceasta situatie te va invata sa fii mai direct, mai transant si sa pui intrebari la obiect, privind comunicarea cu partenerul tau.

Sanatate - Este un an mai complicat emotional pentru tine deoarece vei fi mai sensibil decat de obicei. Vei reactiona imediat la toate provocarile exterioare si dramele pe care altii le vor trai, le vei privi ca fiind ale tale. Urmatoarele 12 luni vor reprezenta asadar un moment decisiv pentru tine: vei invata sa iti controlezi mai bine emotiile sau risti scurte perioade de depresie. Un alt sector este cel al aparatului locomotor, unde poti avea dureri de picioare, artrite, reumatisme sau poti suferi lovituri si accidentari.

Finante - Ai un potential incredibil pentru a face bani. Planeta norocului te sustine foarte mult, iar planeta intuitiei si a deciziilor radicale, Pluton, vine si ea in sprijinul tau. Singura problema este ca pentru a castiga si a face bani, va trebui sa faci mai intai curatenie in randul asociatilor si a colaboratorilor tai. Nu-ti vei mai permite luxul de a face compromisuri sau de a accepta erori in comportamentul lor. Vei descoperi multe persoane care s-au folosit de tine din punct de vedere financiar, iar de aici depinde numai si numai de tine ce atitudine vei adopta in continuare.