Zi de nastere 4-10 ianuarie

Tendinte generale — Cuvantul care va defini urmatoarele 12 luni este ,,speranta”.  Din diverse motive favorabile, gratie unor circumstante benefice, te vei simti mai protejat si sustinut decat de obicei. Iata de ce vei fi dornic sa experimentezi, sa traiesti, sa te bucuri de viata si, pentru prima oara dupa mult timp, sa incepi sa iti faci si planuri de viitor

Dragoste  A sosit timpul sa te responsabilizezi si sa te asezi la casa ta! Urmatoarele 12 luni sunt foarte benefice pentru oficializarea unei legaturi de dragoste: fie sa o faci publica, fie sa te logodesti sau sa te casatoresti. Atentie ca va creste mult si fertilitatea, asa incat daca nu vrei sa fii vizitat de catre barza, atunci ia masuri de protectie!

Sanatate  Cu sanatatea stai bine si nu exista motive de ingrijorare. Pe fondul unei alimentatii incorecte s-ar putea ca nivelul trigliceridelor sau al colesterolului sa fluctueze. Acelasi lucru se poate spune si despre nivelul zaharului, deci urmeaza 12 luni in care ar trebui sa iti repeti mai des cuvantul ,,cumpatare”.

Finante  Exista o expresie care suna cam asa: ,,ai noroc chior la bani”. Se pare ca a fost inventata special pentru tine, special pentru urmatoarele 12 luni. Indiferent ce vei face vei castiga. Ti se vor returna imprumuturi, vei fi recompensat pentru prestatia ta sau vei primi bani retroactiv.