Zi de nastere 7-13 decembrie

Tendinte generale — Daca te-ai nascut in saptamana 7-13 decembrie, urmatoarele luni vor fi axate mai ales pe dezvoltarea personala. Pus in fata unor situatii limita, de multe ori fiind fortat sa iei decizii importante in cateva minute, vei experimenta trairi si emtii noi. La prima vedere toata aceasta presiune decizionala te poate eroda pe termen lung, insa, de fapt, in anul 2016 vei descoperi toate resursele interioare pentru a invata sa iti asumi propriile decizii.

Dragoste — Anul acesta vei avea parte de o intalnire foarte speciala, indiferent daca esti femeie sau barbat. Putem introduce acest tip de intalnire la capitolul ,,intalniri karmice”, pentru ca persoana care va intra in viata ta iti va schimba complet sistemul de valori.

Sanatate — Din punctul de vedere al sanatatii nu exista predispozitii spre afectiuni grave. Atentie la problemele legate de digestie si metabolism.

Finante — Singurul sector mai putin aspectat este sectorul financiar. Chiar daca vor exista si perioade in care vor exista unele dificultati financiare, mai ales intre 17 ianuarie-1 aprilie, vei reusi de fiecare data sa ,,cazi in picioare” si sa te descurci.