Zi de nastere (8-14 februarie)

Tendinte generale - Este un an plin de energie si de vitalitate. Vei fi pus pe fapte mari si vei dori sa demonstrezi ca esti perfect capabil sa-ti iei propriile decizii si ca poti sa-ti controlezi viata. Ai grija totusi la modul in care comunici cu cei din jur, pentru ca urmeaza 12 luni extrem de combative. Poti sa te certi cu vechi prieteni si sa pui capat unor prietenii care durau de foarte multi ani. Tempereaza-te si ai rabdare sa asculti ce au de spus si cei din jur. In urmatoareleluni, s-ar putea ca prin felul in care incerci sa-ti impui excesiv de mult vointa, sa ii ranesti pe cei mai fragili.

Dragoste - Anul acesta s-ar putea sa fie anul marii intalniri karmice printr-un eveniment la care nu te gandeai sa participi (poate fi vorba de un botez, o nunta, un workshop, sau o reintalnire cu colegii din liceu sau facultate), s-ar putea sa te indragostesti subit de cineva. Aceasta persoana s-ar putea sa fie omul potrivit la locul potrivit si sa incepeti o relatie foarte frumoasa, care, fie va dura ani multi de acum incolo, fie se va finaliza cu o logodna sau o casatorie.

Finante - Anul acesta nu iti recomand sa faci investitii de anvergura ca vei gestiona destul de prost proprii bani. Poti sa fii un consilier potrivit, poti sa-i ajuti pe altii sa faca proprii bani, dar cand vine vorba de tine, in urmatoarele 12 luni, vei avea parte de multe pierderi cauzate de proaste investitii. Este mai bine sa alegi o zona de confort, fie lucrand la proiectele pe care deja le ai in desfasurare, fie lucrand cu un salariu, pentru altcineva.