Zi de nastere (1-7 februarie)

Tendinte generale - In urmatoarele 12 luni va trebui sa te axezi mai mult pe lumea ta interioara, pe propriile nevoi si necesitati. Va trebui sa faci un exercitiu de vointa si sa inveti sa te pui pe primul loc, inaintea nevoilor celor din jur. Inceteaza sa mai fii persoana disponibila pentru ceilalti, in timp ce problemele tale sunt lasate in asteptare si stagnare chiar.

Dragoste - In urmatoarele 12 luni, vei invata o lectie destul de aspra si anume lectia autoiluzionari. S-ar putea sa-ti vezi partenerul sau persoanele pe care le intalnesti intr-o lumina total neadecvata, care sa fie, de fapt, proiectia propriilor tale fantezii.

Sanatate - Anul acesta, va trebui sa acorzi o atentie speciala stresului deoarece va fi principalul factor care iti va perturba starea de sanatate. Un sector sensibil este cel al fluctuatiilor de tensiune. Te poti confrunta cu unele crize cardiace si ale sistemului cardiovascular, dar si circulator. Poti resimti o acutizare a afectiunilor cronice, asa incat recomandarea este sa iti faci cateva seturi de analize complete, pentru a inlatura orice suspiciune de boala.

Finante - Este un an in care poti face economii destul de serioase, atat in vederea achizitionarii in 2017 a unui obiect important, poate fi vorba de o casa, de o masina sau sa cumperi niste pamant. Asadar, anul acesta, in urmatoarele 12 luni, cumpatarea si economia de bani iti va aduce satisfactii deosebite din anul 2017, cand te vei putea bucura de roadele efortului pe care le depui acum.