Zi de nastere 12-18 octombrie

Daca te-ai nascut in aceasta saptamana, atunci te asteapta 12 luni de transformari profunde, de sfarsituri spectaculoase si inceputuri si mai interesante. Vei inchide relatii si asocieri nesatisfacatoare, incepand un nou drum, experimentand o noua directie de viata.

Am putea imparti urmatoarele 12 luni — Octombrie 2015-Octombrie 2016 — in patru cicluri de transformare personala:

Octombrie﹘decembrie 2015

In aceasta perioada vei clarifica foarte multe privind pozitia ta in raport cu cei din jur. Adevarul tinde sa iasa la iveala, oricat de mult si-ar dori unii sa il ascunda. Ai parte de revelatii surprinzatoare, insa priveste jumatatea plina a paharului: macar vei stii cu cine ai de-a face si vei actiona in conformitate cu situatia creata;

Ianuarie﹘aprilie 2016

Sectorul sanatatii necesita o atentie sporita. Iti recomand sa incepi anul 2016 prin a face o evaluare temeinicava starii tale de sanatate . Apoi, in functie de recomandarile medicului, incepe un tratament, o dieta sau, pur si simplu, un regim de viata mai sanatos;

Mai﹘Iulie 2016

Chiar daca in aceasta perioada incepe sezonul vacantelor, iti recomand sa te axezi pe munca si sa dai dovada de maxima seriozitate. In aer pluteste o promovare, o oferta de munca mai bine platita, sau o potentiala colaborare de succes.

August﹘Octombrie

Aceasta perioada este dedicata parteneriatelor si dragostei. Poti socializa intens, cunoscand oameni interesanti, poti sa iti largesti grupul de prieteni. Cei singuri se pot indragosti de o persoana magnetica, care le va da viata peste cap, in timp ce persoanele aflate intr-o relatie pot fi tentate sa calce stramb. Daca te afli in ultima categorie, iti recomand sa cantaresti cu atentie pretul pe care l-ai avea de platit pentru o aventura de cateva saptamani si vezi daca merita cu adevarat.