Zi de nastere 16-22 noiembrie

Daca iti celebrezi ziua de nastere in aceasta saptamana, ar trebui sa stii ca te asteapta 12 luni de profunda maturizare. Alaturi de zodia Fecioarei, esti probabil cel mai bine aspectat semn zodiacal, gratie tranzitului planetei Jupiter, Marele Benefic. Vei invata sa iti asumi deciziile pe care le iei, vei invata sa pui punct final tuturor relatiilor si asocierilor nesanatoase si, in plus, urmeaza 12 luni ultra benefice in care poti sa te debarasezi de o adictie.

Am impartit urmatoarele 12 luni in patru cicluri astrale si te invit in continuare sa te informezi despre ce urmeaza sa experimentezi:

Noiembrie 2015 - Ianuarie 2016  

Inca din momentul celebrarii zilei de nasterii, faci primii pasi pentru a intra intr-o noua etapa de viata. Primul pas consta in a face curatenie temeinica in relatiile tale, atat cele intime cat si cele de colaborare. Nu mai amana sa faci acest lucru, pentru ca se pare ca de doi ani tot duci in spate niste persoane care nu fac decat sa profite de tine. Iti creste increderea in fortele proprii, asa incat poate ar fi intelept sa iti repeti ca o mantra ,,pot sa fac asta!”

Februarie - Aprilie 206

In eventualitatea in care ai tinut cont de sfatul oferit pentru lunile noiembrie 2015-ianuarie 2016, putem spune ca esti pe calea cea buna si esti gata sa iti trasezi un nou perimetru de actiune.Asta implica o noua relatie, un nou loc de munca, schimbarea totala a aparitei ( tunsoare, garderoba, accesorii,masina,etc). Noutatea si inovatia vor fi ingredientele care iti vor condimenta viata in primavara anului 2016.

Mai - iulie 2016

In al treilea ciclu al anului, locul de munca si sanatatea vor cunoaste o imbunatatire totala. In cazul in care te confruntai cu niste afectiuni cronice, vei gasi medicul sau tratamentul care sa iti aduca vindecarea.Se mai activeaza zona spirituala si a dezvoltarii personale. Informatiile pe care le acumulezi acum, cursurile la care participi si cartile pe care le citesti te vor ajuta in urmatorii 12 ani la dezvoltarea carierei;

August - noiembrie 2016

Incepi sa te pregatesti sa culegi roadele muncii depuse in ultimele 12 luni. Privind retrospectiv, vei fi incantat sa vezi ca te-ai debarasat de persoanele nepotrivite si de asa zisii prieteni, ti-ai dezvoltat constiinta de sine si increderea in fortele proprii. Dupa o perioada lunga de timp,u marcata de conflicte, nelinisti si multe,multe intrebari existentiale, putem spne ca in sfarsit in aceasta perioada te bucuri de realizarile tale si esti pregatit fie sa iti intemeiezi o familie, fie sa iti consolidezi relatia de cuplu.