Zi de nastere 19-25 octombrie

Urmeaza 12 luni aflate sub imperiul schimbarii. S-ar putea sa iti schimbi locuinta, serviciul sau ambele. Este destul de important si de bun augur. Accepta provocarile lansate de viata si nu mai oscila atat pana sa iei o decizie. Va trebui sa intelegi ca in urmatoarele 12 luni fie vei fi asertiv si vei avea numai si numai de castigat, fie vei bate pasul pe loc, dezvoltand un sentiment adanc de frustare.

Voi imparti urmatoarele 12 luni  ( Octombrie 2015-Octombrie 2016) in patru cicluri de transformare si de redescoperire a identitatii personale:

Octombrie- Decembrie 2015

Accentul cade in special pe sectoarele finantelor, acumularii de bunuri materiale si al comunicarii. In aceste luni vei fi bine sustinut de Venus– planeta banilor, Marte- planeta energiei si Jupiter-Marele Benefic, care va reprezenta pionul principal in materializarea viselor legate de lumea materiala.

Ianuarie-aprilie 2016  

Aceste luni vor fi mai complicate, atat pe planul sanatatii cat si al relatiilor de iubire sau al finantelor. Sub nicio forma nu iti recomand sa iti cumperi o casa sau o masina sau sa achizitionezi bunuri materiale valoroase, sau sa incepi o afacere. Se anunta blocaje, intarzieri si pierderi la orizont, asa incat daca esti pe tarm si se anunta furtuna in larg, nu te arunca sa innoti in ape tulburi;

Mai-Iulie 2016

Dupa un trimestru de penurie financiara, de incurcaturi si blocaje, iata ca se anunta vremuri mai bune la orizont. In aceste luni vei fi mai mult decat intuitiv in privinta finantelor. Tine cont de intuitie si vei descoperi ca nu ai gresit nicicum. Daca inima iti spune sa te abtii sa semnezi un contract, atunci ascult-o. Daca inima iti da unda verde sa incepi o afacere sau sa achizitionezi ceva, atunci ascult-o. In aceste luni nu te va pacali si te va ajuta sa ajungi unde doresti.

August-Octombrie 2016

A sosit momentul sa culegi roadele plantate in perioada octombrie-decembrie 2015. Este o perioada in care poti lasa informatiile sa se aseze si, in plus Jupiter, planeta norocului intra in septembrie in semnul tau zodiacal, unde va poposi pana in octombrie 2017. Pe tot parcursul acestei perioade vei atrage asupra ta tot felul de oportunitati, vei fi remarcat de oameni puternici, importanti care vad un potential neexploatat in tine si vor dori sa te promoveze.