Zi de nastere 26 octombrie - 1 noiembrie

Daca te-ai nascut saptamana aceasta, urmatoarele 12 luni se vor canaliza mai ales pe acumularea unei stabilitati materiale, urmata de castigarea unui echilibru emotional de durata. In ceea ce priveste urmatoarele 12 luni, acestea le voi imparti in patru cicluri de transformare si evolutie:

Octombrie-decembrie 2015

Daca vrei sa faci bani...acum este momentul! Pe casa banilor se afla un stellium, adica o aglomerare de planete, care mai de care mai benefice. Jupiter—planeta norocului, Venus— planeta banilor, Marte— planeta energiei si Nodul Nord— misiunea karmica a unei perioade specifice din viata ta. Actioneaza, fii social, iesi cat mai des afara pentru ca vei intalni cu siguranta persoane dispuse sa creada si sa investeasca in tine!

Ianuarie-aprilie 2016

E momentul sa iti asumi responsabilitati in familie. Poate urmeaza sa te logodesti sau sa te casatoresti ori este vorba de venirea pe lume a unui copil. Casa si mediul domestic sunt punctele cele mai importante ale acestei perioade.

Mai-Iulie 2016

Vor aparea tentatii din strainatate. Poate fi vorba de o idila pe internet, de o persoana care insista sa inceapa o relatie cu tine la distanta. S-ar putea sa vina spre tine propuneri sa incepi o afacere online sau peste hotare, insa nimic din ce este in conexiune cu strainatatea, alte culturi si alte religii nu iti este benefic in aceste luni. Stai deoparte de tentatii si axeaza-te mai ales pe proiectele pe care le ai in desfasurare.

August-Octombrie 2016

In sfarsit poti si tu sa respiri usurat si sa culegi roadele pe care le-ai plantat de-a lungul anului. Este momentul perfect sa incepi sa faci schimbari in viata ta, cum ar fi sa iti schimbi domiciliul, sa iti schimbi garderoba, sa te inscrii la sala aia de sport la care ai tot amanat sa mergi sau sa aplici pentru un loc de munca mai bun.