Zi de nastere 30 noiembrie - 6 decembrie

Daca te-ai nascut saptamana aceasta (30 noiembrie - 6 decembrie), inseamna ca urmatoarele 12 luni ale anului tau astral vor fi marcate de stabilizare, introspectie si maturizare prin tot felul de intamplari limita. Vei fi fortat de imprejurari ca in unele situatii sa iei decizii radicale, de-a dreptul nebunesti uneori, care iti vor aduce rezultate pozitive in viata de zi cu zi. Ca intr-o casa dezordonata in care trebuie sa  arunci pe podea toate hainele inainte de a incepe sa le sortezi si sa le aranjezi in dulapuri, acelasi lucru se va intampla si cu viata ta.

Am impartit anul astral in 4 perioade si te invit sa parcurgi randurile de mai jos pentru a te informa cu privire la aceastea:

Decembrie 2015  - februarie 2016

In ultimele luni, asa cum am afirmat si in prezentarea generala a acestui articol, ai facut ordine. Pluton, planeta mortii si a renasterii te-a fortat de-a dreptul sa te descotorosesti de toate persoanele false, de tradatori si mincinosii din viata ta. Scopul a fost atins si iata ca te afli acum in ipostaza in care chiar nu mai ai nimic de pierdut, ci doar de castigat. In aceasta perioada iti recomand sa iti faci strategii de actiune. Cu cat planul e mai indraznet, cu atat rezultatul va fi mai usor de atins. Pare ciudata situatia, insa de aceasta data cerul ii va rasplati doar pe cei cu vise indraznete.

Martie - mai 2016

Iti consolidezi autoritatea. Atat la locul de munca cat si in familie vei sti mult mai bine ce doresti de la tine si de la cei din jur. Vei dezvolta o atractie pentru tot ce tine de ocult, filozofie, mister, descifrarea tainelor vietii.

Iunie - septembrie 2016  

Te poti ocupa de infatisarea ta, de felul in care interactionezi cu cei din jur. Poti invata chiar o indeletnicire noua sau o limba straina. Acum accentul cade mult pe dezvoltarea personala si pe interactiune sociala.

Octombrie - decembrie 2016

Lucrurile incep sa avanseze in viata ta profesionala. Sefii te-au remarcat, angajatii si colegii sunt multumiti de prestatia ta. Asta iti va pava drumul catre o promovare sau catre o crestere salariala. Asta vine la pachet cu mai multe responsabilitati, insa merita efortul! Te inscrii in liga castigatoare si incepi sa iti faci planuri din ce in ce mai serioase privind intemeierea unei familii sau largirea celei actuale. S-ar putea ca in 2017 sa te viziteze barza!