Zi de nastere 9-15 noiembrie

Te poti bucura in liniste de inceperea unui nou ciclu de treizeci de ani. Saturn, procurorul zodiacului a parasit in toamna anului 2015 semnul tau zodiacal si se va mai intoarce aici abia peste 29 de ani. Asta inseamna ca in perioada 2012-2014 ai avut parte de o multime de lectii de viata, de decizii radicale de luat si s-ar putea sa fi rupt niste parteneriate de afaceri sau sa fi divortat. Acum insa, te inscrii pe o directie ascendenta, cand norocul iti zambeste din nou. Jupiter, Marele Benefc, te sustine temeinic si iti va aduce multe ocazii pentru a-ti consolida numele si reputatia. Iti recomand sa te inconjuri de cat mai multe persoane nascute in semnul Fecioarei, pentru ca prin prezenta lor iti vor purta noroc, sau prin felul lor lucid si echilibrat de a vedea lucrurile iti vor aduce pacea sufleteasca pe care o cautai. Stai deoparte de Berbeci, Lei si Varsatori pentru ca sunt zodiile cu care vei avea predispozitia cea mai mare catre un conflict deschis.

Am impartit urmatoarele 12 luni in patru cicluri astrale si te invit sa citesti in randurile urmatoare ce te asteapta in anul acesta:

Noiembrie 2015 - Ianuarie 2016

Incepe o perioada de reale succese, pe care o vei simti activand inca din saptamana in care iti celebrezi ziua de nastere. Capeti mai multa forta si incepi sa castigi din ce in ce mai multa incredere in tine si in talentele de care dispui. 

Februarie - Aprilie 2016

Schimbari pe toate planurile. Fie ca este vorba de achizitionarea unei locuinte, a unei masini sau venirea pe lume a unui copil, indiferent de situatia creata, vei intampina noul cu mare bucurie si deschidere. In acelasi timp iti creste nevoia de independenta, astfel incat s-ar putea sa resimti din ce in ce mai mult sa incepi o afacere pe cont propriu sau macar sa iti delimitezi teritoriul personal de actiune, fara sa mai fii nevoit sa dai explicatii celor din jurul tau.

Mai - Iulie 2016

Nevoia de independenta despre care ti-am povestit in ciclul anterior devine din ce in ce mai puternica si s-ar putea sa faci primii pasi in aceasta directie. Iti recomand cu tarie sa nu ai ezitari pentru ca ce fundatie pui acum, te va influenta major in urmatorii 12 ani. Prinde oportunitatile din zbor si profita de ele. 

August - Noiembrie 2016

Cuvantul care va defini acest ciclul de trei luni este ,,popularitate”. S-ar putea sa actionezi in directia dezvoltarii tale personale, intrand in cluburi, organizatii sau chiar inscriindu-te la o facultate sau la un masterat. Vazand ca iti ies lucrurile, incepi sa ai din ce in ce mai multa incredere in tine si iti vei indrepta atentia catre promovarea si afirmarea ta. In familie lucrurile merg excelent si este un moment perfect sa planifici venirea pe lume a unui copil.