Horoscopul erotic este valabil pentru toti cei nascuti in zodia Berbecului sau care au Luna sau Ascendentul in Berbec. 

Soarele, situat in semn de foc ( zodia Berbecului) confera acestor nativi multa energie. Berbecul este primul semn al zodiacului, guvernat de planeta Marte, care de multe ori se ghideaza dupa motto-ul ,, cucereste sau vei fi cucerit!”. Semn cardinal, creativ si inventiv, Berbecul adora sa se afle la conducere, sa preia initiativa, sa fei el cel care decide. Nativii berbec sunt curajosi, dar au tendinta de a fi prea impulsivi.

ZODIAC EROTIC PENTRU Barbatul Berbec

Berbecul doreste sa fie seful, sa comande. Adesea va spune ca adora sinceritatea, insa atentie! De multe ori pot fi vorbe in vant, rostite doar pentru a-si atinge scopul. Tot ceea ce cauta este senzatia oferita de competitie, de vanatoare si cu cat femeia ii cade in plasa mai greu, cu atat este mai interesat de ea.

Berbecilor nu le place sa li se vorbeasca despre fosti pretendenti la mana domnitei. Tot ce vrea sa auda un barbat berbec este cat de bun este in pat, cat de capabil si viril este.

Sarutul focului este unic si reprezinta simbolul barbatului perfect. Da, stim, suna copilareste, insa barbatii berbec sunt niste mici copii cu un ego cat casa. Barbatul berbec este impulsiv, curios, nerabdator si foarte ambitios. Uneori poate avea probleme legate de exprimarea sexualitatii si prefera sa treaca la fapte, sarind, de multe ori, peste preludiu. Cauta o partenera care sa aiba rabdare cu toate crizele sale emotionale si care sa ii inteleaga dilemele profunde legate de sexualitate. In partenera sa cauta mereu spontaneitatea, care cu siguranta ca va inteti flacara iubirii. Chiar daca la prima impresie pozeaza in baiatul rau si rebel, sub aceasta masca se ascunde un timid, un sentimental, un copil mare si rasfatat.

Viata sexuala a barbatului berbec este complicata. La fel cum glifa semnului reaminteste de cele doua coarne ale berbecului (de fapt, linia verticala simbolizeaza gandirea rece, lipsita de emotii, iar cele doua semilune reprezinta apele constiintei tasnind cu putere in afara) si barbatul berbec poate iubi, cu pasiune, doua femei diferite, in acelasi timp, fara remuscari sau procese de constiinta. Oricat de Don Juan ar fi insa acest nativ, prefera tipul de femeie virginala, pe care sa o initieze in jocul dragostei. Probabil aceasta tine si de ego-ul sau mare cat un munte, care nu doreste sa fie comparat cu nimeni, preferand imaginea unicului barbat din viata unei femei.

ZODIAC EROTIC PENTRU Femeia Berbec

Plina de intensitate, senzualitate si pasiune, femeia berbec nu iubeste cu jumatati de masura. Asemeni unui foc de artificii, se aprinde repede, apoi, la fel de repede se consuma si intensitatea trairilor sale emotionale. Partenerul sau trebuie sa inteleaga clar un lucru: femeia berbec este o amazoana innascuta. Ea iubeste cu pasiune, atata timp cat prada nu a cazut doborata de sagetile sale. Pentru dansa vanatoarea este cel mai frumos lucru, iar in clipa in care si-a atins scopul, va trece la urmatoarea cetate de cucerit. Asadar, pentru a reusi sa-i mentineti vie flacara pasiunii, trebuie sa va transformati din mers, sa ii prezentati mereu o noua fata, un nou drum de urmat, o noua perspectiva.


Femeia berbec este atrasa de orice reprezinta conceptul de ,, nou” si ,, periculos”. Ii place sa joace rolul initiatoarei de proiecte.


Jocul erotic este unul dintre capitolele la care exceleaza. Partenerii pot fi surprinsi de intensitatea pasiunii pe care o manifesta, insa, nu trebuie sa uite ca se afla in fata unui semn de foc, ardent, sexual. Jocul si experimentul sunt cele doua dimensiuni ale vietii sexuale a doamnei berbec, si probabil autorul celebrei Kama Sutra era un berbec.


Partenerii doamne berbec nu trebuie sa uite ca sunt foarte importante comentariile laudative la adresa prestatiei sale. Se va bucura asemeni unui copil in fata pomului de Craciun cand i se va repeta cat de buna este, cat de minunat se comporta, ce idei grozave are in pat.