Zodiacul erotic este valabil pentru toti cei nascuti sub semnul zodiacal al Fecioarei, dar si pentru cei care au Luna sau Ascendentul in semnul zodiacal al Fecioarei. 

Nativii Fecioara

Fecioara este un semn de pamant, guvernat de Mercur, planeta comunicarii, a negocierii. Daca in semnul Gemenilor Mercur se afla in domiciliul diurn, in semnul Fecioarei aceasta planeta s-a maturizat, a sublimat experientele acumulate de-a lungul zilei si este mult ma iresponsabila, mai stabila. Intotdeauna ,,noaptea este un sfetnic bun,” prin urmare domiciliu nocturn al lui Mercur, aflat in semnul Fecioarei, nu face exceptie de la regula.


Fecioara reprezita semnul virginitatii si prin urmare nu este axat forte mult pe socializare sexuala si aventuri iresponsbile. Fecioara este un semn zodiacal complex, cu profunzimi asemeni gropii Marianelor, in care numai ei pot sa intre. Din pacate, de multe ori nativii fecioara dau dovada de un acut si acid simt critic, iar partenerii lor cu greu le intra in gratii.


Pe taram sexual le place uneori sa isi chinuiasca partenerii, iar experientele sexuale ating uneori latura perversa si sadica a sexului.


In casatorie, Fecioara este dedicata conceptului de mariaj, si de multe ori poate fi mult mai emotional / emotionala decat apare la prima vedere, deoarece emotivitatea extrema a semnului impiedica exprimarea afectiunii, sau, daca o face, o ,,livreaza” in doze mici, pentru a nu crea dependenta.


Partenerii fecioara sunt seriosi, insa nu sunt printre cei mai excitanti. In postura de parinte, nativul fecioara- fie barbat fie femeie- nu prea exceleaza. Modul critic, rece, in care gestioneaza crestera copiilor nu va castiga inima micutilor, din acest motiv intre parintele fecioara si copil exista de regula o distanta politicoasa, in care ambele parti inceaarca sa nu incalce teritoriul celuilalt.


Curatenia este una din caracteristicile nativilor fecioara. Aceasta tendinta se manifesta in modul in care se imbraca, seriozitatea cu care se igienizeaza si teama ca pot sa contacteze diverse boli. Desigur, pot exista si exceptii de la regula, insa sunt rare si sunt produse de aspecte de pe harta natala.


Fecioarele nu prea ii lauda pe cei din jur si au o inclinatie de-a dreptul agasanta pentru critica. Nu o fac din dorinta de a parea rautaciosi, ci pentru a corecta eventualele erori, insa toate bunele lor intentii se spulbera si sunt prost interpretate din cauza modului rece in care isi exprima punctul de vedere.


In dragoste si in sex, nativul fecioara trebuie sa depuna mult efort pentru a lupta cu gandurile sale mult prea realiste uneori, trebuie sa renunte la interesul pentru detaliu si la embargoul impus sentimentelor.


Dat fiind ca numele de ,,fecioara” ne duce cu gandul la asocierea cu o persoana reprimata sexual, este o parere complet gresita. Asa cum am mai spus, fecioara poate fi rece precum un iceberg, dar din cauza ca este mult prea axata pe realitate si se gandeste imediat la consecintele care pot surveni in momentul abandonarii intr-o relatie. Din acest motiv multe fecioare chiar neaga ca ar fi intr-o relatie, si se tem sa isi asume responsabilitatea formarii unui cuplu.


Daca am putea sa fim critici, putem glumi amar si zice ca de multe ori fecioarele, in cautarea partenerului ideal, trec pe langa cei care merita atentia lor, ratand momentul si ocazia.

BARBATUL FECIOARA SI SEXUALITATEA

Barbatul fecioara este preocupat de multe ori de sexualitatea sa, purtand, uneori, amintiri mai putin placute ale trecutului asociat cu viata sexuala.


Fiind un perfectionist, orice aluzie rautacioasa il raneste profund, de aici survenind un adevarat lant de reactii negative. O vorba necugetata aruncata de partenera, o gluma nevinovata facuta pe un ton serios, poate fi privit ca un adevarat atac la propria persoana si sa declanseze in domnul fecioara o serie de complexe greu de tinut sub control. Senzualitatea barbatului fecioara este fertila precum pamantului care isi schimba haina in functie de anotimp. Imaginativ, ii place sa detina controlul in pat si de multe ori se simte foarte bine atunci cand i se lauda performantele sexuale.


Fin psiholog, ii place uneori sa se joace cu mintea femeii si sa o supuna mental. Poate da dovada de gelozie si atunci cand este ranit sau furios poate arunca vorbe dureroase, care isi ating tinta.

FEMEIA FECIOARA SI SEXUALITATEA

Femeia fecioara este o persoana cu simturi foarte bine dezvoltate. Are un ridicat simt al gustului si al pipaitului, de multe ori delectandu-se cu atingerea partenerului. Nu prea este adepta efuziunilor sentimentale si din acest motiv, la prima vedere pare a fi rece si detasata. Femeia fecioara adora jocul seductiei si al abandonului emotional. In dormitor ii place sa joace uneori rolul fecioarei de gheata, frigida, care trebuie trezita de catre mainile dibace ale partenerului si cedeaza abia atunci cand are deplina incredere in barbat. Pentru ea preludiul este foarte important, deoarece o ajuta sa depaseasca bariera emotionala autoimpusa.


In clipa in care barbatul a calcat stramb si este prins in flagrant, femeia fecioara reactioneaza calm,detasat, cu neimplicarea emotionala a calaului care ridica securea. Pentru fecioare nu prea exista in vocabularul uzual termenii ,,iertare“ si ,,compromis“, mai ales daca cel care a gresit este partenerul. In cazul in care, de dragul familiei sau al insitentelor anturajului il accepta pe ,,vinovat“ alaturi de ea, sarmanul va avea de infruntat zilnic remarcile sale intepatoare si dureroase.