Horoscopul erotic este valabil pentru cei nascuti in zodia gemenilor si pentru cei care au Luna sau Ascendentul in Gemeni.

Nativii Gemeni

Nativii gemeni sunt extrem de curiosi. Dornici sa socializeze la maxim, de multe ori cantitatea depaseste calitatea. Nu din cauza unei superficialitati ci, din dorinta de a cunoaste si explora cat mai mult natura umana, din toate perspectivele, in toate conditiile. Desi sunt curiosi si cercetatori, se plictisesc repede, iar sentimentele de care dau dovada sunt fascinante si greu de controlat.

Fundamental, gemenii nu sunt pretentiosi. Au nevoie de cineva care sa le stimuleze intelectul, inteligenta, mentalul. Au nevoie de variatie, iar subiectul temelor de conversatie sa fie cat mai diferit.

Sexul este un sport mental pentru nativii gemeni. Primul click, prima scanteie trebuie sa se produca la nivel mental, si abia apoi organele sexuale reactioneaza. Gemenii se afla mereu in cautarea idealului pierdut, a partenerului perfect, care sa ii implineasca sexual si emotional. Vor ceva diferit, vor totul si nimic, iar acest lucru este foarte greu de obtinut. De multe ori nativii gemeni se arunca cu capul inainte in relatii ( amintind aici de confratele lor berbecul). Incep sa trambitez tuturor ca au gasit partenerul perfect, apoi, incet incet, incep sa se detaseze, pe masura ce descopera ca persoana respectiva nu intruneste toate pretentiile lor. De aici dezamagirea lor si uneori inclinarea spre ironie si aciditate pe care o au referitoare la viata, pe care uneori o considera incorecta, tocmai pentru faptul ca nu creaza atat de des partenerul ideal. Daca putem deveni destul de critici, putem afirma ca gemenii pot da dovada de raceala unui iceberg si ca le este necunoscuta senzatia de afectiune profunda incercand sa gaseasca raspunsul la intrebari care nu se termina niciodata. Sunt prea ocupati sa analizeze gandurile, actiunile, vorbele si reactiile lor si ale altora si disectia mentala a unei probleme este ocupatia lor preferata.

Barbatul Gemeni din punct de vedere erotic

Babatul gemeni este, la prima vedere, asemeni unui copil: curios, nelinistit, capricios. Guvernat de Mercur, planeta comunicarii si a negocierii, este, atunci cand isi propune, un adevarat magician al cuvintelor. Adora aventura, adora vanatorea si nu isi face nici o problema daca in urma sa lasa inimi distruse, dintr-un singur motiv: nu intelege prea bine ce inseamna suferinta din dragoste. Uneori, chiar daca are o relatie, mai calca si stramb, reusind sa scape adesea de ochiul vigilent al partenerei sale inventand tot felul de istorii si relatandu-le cu gratia unui actor profesionist.

 

Barbatul gemeni este greu de inteles de catre ceilalti, deoarece, desi la prima vedere pare superficial si instabil, in realitate este mult mai logic decat alte semne zodiacale. Natura sa analitica il face sa citeasca printre randuri, si sa-si imagineze ca oamenii vor sa spuna mult mai mult decat pare la prima vedere. Barbatul gemeni detesta incetineala si incapacitatea luarii unei decizii.


Din punct de vedere sexual iubeste experimentele amoroase si este atras de riscuri si aventura. Spontan, adaptabil, se muleaza cameleonic pe structura psihologica a partenerei sale, reusind sa o manipuleze, la un moment dat, asa cum doreste el. Doamna care se indragosteste de un geaman, sau care are un partener geaman, trebuie sa de dovada de multa perspicacitate, sa aiba o atitudine foarte deschisa asupra modului cum se gestioneaza o relatie amoroasa si sa aiba rabdarea de a lasa lucrurile sa evolueze de la sine, fara a impune piedici sau oprelisti.

Femeia Gemeni din punct de vedere erotic

Femeia Gemeni reprezinta chintesenta femeii copil, a femeii artiste, a femeii purtator de cuvant, a Evei si a lui Lilith. Din fiecare tipar isi insuseste cate ceva, sublimand totul intr-un comportament exotic, imprastiat, lucid, inimos si calculat. Este femeia contrastelor. Este femeia care are abilitatea de a vorbi despre nimic cu gratia unui versat om politic. Are nevoie de provocari si stimulari constante, este mereu pusa pe fuga, nu pentru ca ar avea ceva special, concret de facut, ci pentru ca este atat de preocupata sa se scufunde cat mai adanc in profunzimile vietii, incat nu are timp de pierdut cu trivialitati, desi ea insasi este regina trivialitatilor. In barbat cauta un partener dispus sa alerge in ritmul sau, dar care totusi sa aiba grija de ea, sa o protejeze de pericolele la care se poate expune.


Este o maestra in arta flirtului si poate fascina orice barbat, daca isi propune sa faca acest lucru. De multe ori, asemeni barbatului gemeni, se plictiseste de o relatie tocmai pentru ca nu are suficienta stimulare mentala.


Poate fi o prietena foarte buna, atata timp cat nu esti tipul de persoana care sa aiba nevoie constanta de incurajari. Se ocupa de copii cu responabilitate, de multe ori devenind prietena lor, in loc sa interpreteze  rolul de mama.