Zodiacul erotic este valabil si pentru cei care au Luna sau Ascendentul in semnul zodiacal al Racului. 

NATIVUL RAC

Nativii rac – atat femeile cat si barbatii- sunt extrem de imaginativi si emotionali, iar in sex cauta romantismul, sentimentul, protectia oferita si primita.


Deoarece planeta guvernatoare a acestei zodii este Luna, nativii rac sunt plini de toane, iar starile lor interioare fluctueaza. In ciuda aceste instabilitati emotionale (sa nu uitam ca Luna traverseaza cate un semn zodiacal o data la 2-3 zile), nativii rac sunt capabili de tenacitate, indarjire si in cazul in care sunt cu adevarat indragostiti, pot da dovada de afectiune maxima.


Daca sunteti interesati sa cuceriti un nativ rac, va invitam sa tineti minte doua reguli extrem de simple: 1. racii urasc sa fie criticati . 2. racii se tem sa nu cada in ridicol. Daca tineti cont de aceste doua elemente, care ii pot rani extrem de mult, deja batalia pentru inima unui rac este pe jumatate castigata.


Racul este o natura domestica, iubind viata linistita, aerul patriarhal al familiei; sunt atasati de lumea materiala si de siguranta emotionala oferita de achizitia de lucruri pentru familie. Toate acestea sunt condimentate din plin de dragostea- uneori obsesiva- de a-i proteja si ingriji pe cei din jur. Aceasta dragoste poate conduce, uneori, la sacrificiul fericirii personale in favoarea fericirii familiei, desi modul expansiv in care Racul face acest gest (avand grija ca toti din jur sa constientizeze dimensiunea sacrificiului sau) nu face decat sa-i indeparteze pe cei dragi.


Nu trebuie insa sa uitam ca foarte rar intalnim zodii pure 100%. Ascendentul, Luna, aspectele planetare influenteaza enorm harta natala si comportamentul unui nativ. Din acest motiv, de multe ori calitatile zodiilor sunt alterate. In acest sens, racul care este un familist convins, un parinte dedicat, poate uneori prezenta accese de despotism sau posesivitate exagerata. De multe ori, racul care este emotional, poate deveni mai mult decat vehement in modul in care isi exprima punctul de vedere, sau, din iubitul sensibil poate deveni o persoana foarte posesiva.

Barbatul Rac si sexualitatea

Desi interior sunt pasionali si profunzi, de multe ori isi construiesc propriile obstacole in calea placerilor. Modul lor analitic, uneori pesimist, nu ii face cei mai comozi parteneri, mai ales daca partenera intalneste un rac posesiv si gelos. Fiind profund emotional, mult prea sensibil, este capabil sa se ascunda intr-o carapace pe care iubita trebuie sa o sparga cu rabdarea unui Sisif. Barbatul rac are nevoie constanta de confirmarea propriei valori, iar partenera, de multe ori, joaca rolul mamei protectoare.


Pot fi creativi sexual, si se deschid abia in clipa in care sunt convinsi de stabilitatea partenerei. Creativitatea sexuala este directionata mai mult spre a-i oferi partenerei placere, punand propria satisfacere pe locul al doilea.

FEMEIA RAC SI SEXUALITATEA

Orice zodiac, atunci cand o descrie pe femeia rac, accentueaza calitatile sale de mama, de persoana sensibila si dedicata familiei. Este perfect adevarat, insa, de multe ori se omite faptul ca, aceasta zodie, fiind guvernata de Luna, planeta emotiilor, este deosebit de schimbatoare. Femeia rac, de o sensibilitate covarsitoare, are foarte multe toane. O putem vedea razand fericita, ca, mai apoi, dupa cateva minute sa planga sau sa tranteasca totul si sa paraseasca camera. In plus, fiind atat de emotionala, are nevoie de incurajari constante din partea partenerului sau, deoarece este mereu nemultumita de sine. I se pare ca nu este indeajuns de frumoasa, indeajuns de desteapta, indeajuns de slaba (racii de regula au o problema cu asimilarea lichidelor, cu retentia de apa). Datorita celui de-al saselea simt, cu care a inzestrat-o guvernatoarea zodiei sale, Luna, femeia rac are instincte aproape perfecte, reusind sa presimta si sa anticipeze orice miscare gresita a partenerului. Din acest motiv poate fi posesiva si geloasa, renuntand cu greu la barbatul sau. Atunci cand acesta doreste sa rupa legatura, pe un motiv oarecare, trebuie sa se pregateasca pentru scene de gelozie, crize de nervi si santaj emotional.


In sex femeia rac este creativa. Desi la inceput este o mare timida, in clipa in care partenerul i-a castigat inima – a se citi increderea- se ofera total, pasional, cu o intensitate care depaseste orice putere de imaginatie. Adepta mangaierilor, a preludiilor lungi, a harjoanei sexuale, va fascina orice barbat prin modul copilaros si inocent in care se daruieste.