Zodiacul erotic este valabil pentru persoanele nascute in zodia sagetatorului, dar si pentur cele cale care au Luna si Ascendentul in semnul zodiacal al sagetatorului. 

Centaurul reprezinta un personaj legendar, popularizat mai ales de mitologia greaca. O fiinta pe jumatate cal, pe jumatate om, care isi lanseaza sagetile in vazduh, galopand apoi pentru a le recupera. Uneori gaseste sageata. Alteori, furat de peisaj, isi uita scopul si destinatia, preferand sa zaboveasca, sa exploreze, sa descopere.


Este probabil esenta subtila a celui de-al treilea semn de foc din zodiac, Sagetatorul, care este cel mai experimentat si volatil semn din aceasta categorie. Confratii sai, Berbecul si Leul, sunt mult mai naravasi.Berbecul se arunca inainte, fara a gandi prea mult la consecintele ce ar putea deriva din aceasta. Leul, isi propune o destinatie, dar de multe ori problemele legate de egocentrismul sau, de mandria uneori mult prea mare, il opresc din drum.


Ei bine, Sagetatorul este, de multe ori, centrat pe o singura idee, pe care cauta sa o atinga. Problema sa este ca pentru un nativ sagetator, fie femeie, fie barbat, conteaza mai mult calatoria, experientele erotice acumulate, decat destinatia. Sagetatorul nu este un semn casnic, nu ii place sa fie inlanutuit in constrangeri sociale, cum ar fi acte de semnat, hartii la primarie si face de multe ori alergie la zdranganitul vesel al clopotelor de nunta. Sagetatorul exploreaza, experimenteaza, savureaza fiecare cucerire.


Daca veti intalni un nativ Sagetator divortat, veti remarca frica sa se a se angrena, din nou, in caruselul responsabilitatilor casatoriei. De multe ori, ideea de concubinaj ii surade mai mult decat cea a unei legaturi oficializate.


Din vorbele noastre se poate interpreta, probabil, ca Sagetatorul nu prea reprezinta o prada valoroasa pe piata relatiilor, fiind instabil si inconstant. In cazul in care ati ajuns laaceasta concluzie, nu prea aveti dreptate. Este adevarat, nativii sagetator nu sunt cei mai casnici. Insa conteaza mult si calitatea relatiei. De multe ori, aceasta inconstanta si dorinta de hoinareala se poate reflecta la nivel psihologic. Sa nu uitam ca centaurii erau fiinte pe jumatate cal, jumatate om, care nu puteau fi incalecati prea usor. Asadar, animalul, fiara din nativ nu este usor de inrobit, insa poate fi imblanzita. Faptul ca sagetatorul este un hoinar, poate fi privit nu din perspectiva numarului de persoane care ii trec prin pat, ci din perspectiva jocului mental, a provocarii psihologice care i-o produce partenerul. Sagetatorul nu are nevoie de pietre de moara pe care sa le taraie dupa dansul ( sau dansa). Nu are nevoie de parteneri gelosi, posesivi, nesiguri de propriile forte, care sa apeleze mereu la santaje emotionale doar pentru a continua o relatie. Sagetatorul are nevoie de un partener cu o viziune deschisa, la fel ca a sa, optimista, gata sa se avante spre destinatii care abia asteapta sa fie explorate.

 

ZODIAC EROTIC PENTRU BARBATUL SAGETATOR 

Barbatul Sagetator este, probabil, unul dintre cei mai fascinanti barbati ai zodiacului. Gesticuland cu miscari largi, captivand anturajul cu povesti sugubete si bancuri bune, inzestrat cu un simt acut al ironiei, este unul dintre semnele complexe. Asemeni Gemenilor, absoarbe ca un burete orice informatie,devorand tomuri de carti, urmarind ore in sir programe educationale la televizor, sau socializand pentru a-si putea studia cat mai bine semenii. L-am comparat cu semnul zodiacal al Gemenilor, insa trebuie facuta o distinctie: gemenii sunt interesati sa scormoneasca orice informatie pentru a ajunge la esenta ei, la adevarul total. Sagetatorii sunt si ei intelectuali prin definitie, insa sunt mai intuitivi si mult mai interesati de cunoastere variata, din diverse domenii, decat in a diseca o singura informatie. Polivalent intelectual, cam aceasta ar fi caracterizarea sa in doua cuvinte.
Barbatul Sagetator este destul de neglijent. Uita sa manance, nu da atentie hainelor care uneori nu sunt calcate sau spalate, nu doarme suficient. Insa este si norocos, deoarece aceasta atitudine de intelectual distrat, de copil zapacit va atrage ca un magnet femeile. Iar cum in fiecare femeie este prezent instinctul matern, intotdeauna cineva va avea grija de el. Insa atentie doamnelor, nu incercati sa depasiti o anumita limita, pentru ca s-ar putea sa aveti parte de rezultate contrare. Sagetatorul este zapacit, dar intuitiv, este distrat insa are spirit de observatie, este cu capul in nori insa este prezent in realitate. Daca descopera ca folositi astrategia ,, mama prezenta peste tot” doar pentru a pune mana pe el si a-l constrange sa intre recunoscator intr-o relatie cu dumneavoastra pentru a va recompensa grija pe care o etalati, sa stiti ca l-ati pierdut pe vecie. Barbatul Sagetator nu pune prea mare accent pe lucrurile materiale ale vietii, ci pe esenta sufleteasca a celor din jur, asadar chiar daca ritmul sau de viata este unul incoerent, pentru el prea putin conteaza acest detaliu. Incercati sa-i fiti prietena, amica si nu va transformati intr-o mamica cicalitoare si plicticoasa.


Una dintre problemele majore cu care se confrunta barbatul sagetator in relatiile sale este frica de esec. In spatele mastii fluturate de barbatul sagetator, care pozeaza intr-un glumet ironic, care ia in deradere ideea casatoriei, se afla, de fapt, un copilas speriat, care se teme ca lumea sa romantica, fantezista, s-ar putea sa fie strivita sub buldozerul crudei realitati. Pentru a se proteja, copilul poate construi un zid destul de gros si de inalt in jurul sau, si prin atitudinea sa, de multe ori femeile trag concluzii pripte, cum ar fi aceea ca nu are sentimente. Nu cadeti in aceasta capcana, stimate doamne! Sagetatorul are un suflet de aur, insa cheia care va deschide poarta cetatii in care se ascunde se afla la dumneavoastra. Incercati sa-i castigati increderea, deveniti-i prietena si fiti prezenta cat mai des in jurul sau.


In clipa in care cetatea a capitulat, va puteti astepta la nopti fierbinti in dormitor. Apetitul sexual al sagetatorului este destul de ridicat. Iubind sportul, fiind de multe ori activi, barbatii sagetator dau dovada de multa rezistenta si potenta, si din acest motiv va trebui ca si dumneavoastra sa petreceti ceva ore pe la sala de sport pentru a rezista pasiunii sale. Sagetatorul nu pune prea mult pret pe preludiu, preferand sexul natural, pasional, uneori cu accente de brutalitate. Veti trai o experienta speciala, in care veti simti ca aveti langa dumneavoastra, in pat, un barbat care reprezinta esenta masculinitatii, care nu prea se incurca in vorbe, ci prefera sa treaca la fapte.
 

ZODIAC EROTIC PENTRU FEMEIA SAGETATOR 

Femei inteligente, usor egoiste, care privesc viata ca pe o cursa de pe urma careia trebuie sa aiba ceva de castigat, fie din punct de vedere material, fie din punct de vedere al experientei. Femeia sagetator are mare nevoie de libertate personala, de cariera sa, de grupul sau intim de prieteni. Mare iubitoare de calatorii, se va avanta cu mare bucurie catre orice destinatie, desigur daca ii permite si buzunarul (sau buzunarul partenerului). In cazul in care finantele nu o ajuta sa porneasca la drum, femeia Sagetator nu renunta prea usor, si se va angrena in diverse organizatii de aparare a unei cauze sau a alteia, deoarece intotdeauna exista in ea dorinta de a-i sprijini pe cei neajutorati.


Semn fluid, flexibil, poate fi de multe ori atrasa de latura ezoterica a existentei, de religie, psihologie, mitologie sau astrologie, sau orice alte teme care graviteaza in jurul subiectului metafizic.


Vesela si pusa pe glume, va avea prieteni, insa, de multe ori prefera calitatea in locul cantitatatii. Ea are nevoie de oameni nu pentru a -si umple agenda de telefon cu numere, ci pentru a invata mereu ceva de la dansii. Prin urmare, grupul sau poate nu va fi numeros, insa va fi un grup cu persoane bine documentate, care pot avea pozitii sociale importante. Acelasi lucru il cauta si in partenerul sau. Fiind un semn de foc, doamna Sagetator este impresionata de forta barbatului sau, de pozitia sa sociala, de impresia pe care o lasa celor din jur.


De multe ori doamna Sagetator nu prea pierde timpul cu jocuri de alcov. Ii place sexul, pe care il considera a fi o modalitate buna pentru a-si pastra forma fizica si pentru a se relaxa. Nu se rusineaza cu trupul sau, ii place nuditatea sa si a partenerului, pe care il exploreaza cu curiozitatea unui copil aflat in fata unei jucarii speciale. Rezistenta in pat, poate tine ritmul ore in sir, si din acest motiv are nevoie de un partener destul de bine antrenat din punct de vedere fizic.