Zodiacul erotic este valabil pentru persoanele nascute in zodia Scorpionului, dar si pentur cele cale care au Luna si Ascendentul in semnul zodiacal al scorpionului. 

Nativul Scorpion ( femeie sau barbat deopotriva) este probabil cel mai puternic semn al zodiacului si niciun nativ, din nicuun alt semn zodiacal nu se ridica la dimensiunea profunzimilor sale emotionale. Este al optulea semn al cercului zodiacal si al doilea semn de apa. Planeta Marte i-a fost guvernator principal pana in anul 1930, cand a fost descoperit Pluton si atunci a devenit guvernator secundar al acestui semn. Marte guverneaza atat semnul Berbecului cat si semnul Scorpionului ( in Scorpion fiind guvernator secundar, dupa cum am mai precizat). Scorpionul este un semn feminin, yin, foarte puternic si magnetic.


Scorpionul este un semn senzual si nativii sai pot rezista cu succes excese lor sexuale care, pe altii, i-ar scoate din joc pentru lungi perioade de timp. Infatisarea nativilor Scorpion este magnetica, atractiva, insa probabil nu exista multe semne zodiacale care sa aiba capacitatea de a se controla atat de bine si a-si reprima instinctele atunci cand circumstantele o impun, ca nativul Scorpion.


Nativul Scorpion este un oportunist prin definitie si duneori se casatoreste cu parteneri care le pot oferi anumite avantaje (materiale, sociale, emotionale). Natura Scorpionica este una egocentrica ( sa nu uitam ca il are ca guvernator pe razboinicul Marte) si mandra, iar casatoria este de multe ori privita ca o poarta spre ascensiune.


Asa cum se asteapta in astfel de circumstante, casatoria unui nativ Scorpion poate atinge doua extreme: fie este una fericita, in care partenerii evolueaza pe scara sociala umar la umar, fie poate fi extrem de tensionata, cu multe certuri si lacrimi.


Multe persoane, cand aud cuvantul Scorpion si sex se pot gandi imediat la unele perversiuni. Este o greseala, Scorpionul este extrem de atent in dormitor, iar faptul ca aceasta zodie guverneaza organele sexuale ii poate directiona pe acesti nativi spre studiul atent al erotismului, pe care il ridica la nivel de arta. Fiind si niste psihologi nativi, combinand detasarea emotionala – cand o cere momentul- cu implicarea sexuala, noptile petrecute in compania unui nativ sexual se uita extrem de greu! Probabil acesta este de fapt motivul ascuns pentru care marea majoritate a partenerilor Scorpionilor, atunci cand se incheie relatia, raman marcati emotional mult timp de experienta scorpionica prin care au trecut.

BARBATUL SCORPION SI EROTISMUL

Tacut, misterios, profund, bine informat, barbatul Scorpion este un adversar redutabil atat in viata cat si in dormitor. Adesea, nativii Scorpion pot fi artisti, psihologi, medici (de multe ori chirurgi), detectivi sau cercetatori si sunt axati pe studiul sufletului partenerei, pe intelegerea dimensiunilor emotionale ale sale, pe descoperirea butoanelor de comanda pe care trebuie sa apese pentru a o excita sau pentru a o indeparta de el.


Unii nativi Scorpion sunt interesati si de alte aventuri amoroase, in afara cuplului sau a casniciei, doar de dragul socului psihologic si al emotiei sexuale oferite de un nou partener. Cu toate acestea va fi extrem de atent ca aceste escapade amoroase sa fie tinute in cel mai adanc secret si sa nu ii afecteze viata de cuplu si modul in care se afiseaza in societate.


De multe ori, datorita naturii lor complicate si emotionale care nu prea rezoneaza cu alti nativi ai zodiacului, barbatii Scorpion au la activ cateva povesti pasionale de dragoste, marcate de despartiri tragice. Din acest motiv, multi dintre ei poarta adanc in suflet o rana emotionala greu de cicatrizat, iar in functie de dimensiunea acesteia, pot fi in noile lor relatii indiferenti, sarcastici, razbunatori, posesivi, gelosi.


Autocontrolul Scorpionului este foarte puternic si deoarece este un nativ sexual, adeseori poate manifesta tendinte egocentrice, poate tine cont numai de instinctele sale si adesea poate uita ca un cuplu este format din doua persoane si nu doar din una.

FEMEIA SCORPION SI EROTISMUL

Probabil cel mai bun sfat pe care il putem da femeilor Scorpion este sa incerce sa lucreze asupra geloziei, mandriei, tendintelor dominatoare si sarcasmului de care pot da dovada atunci cand sunt provocate. Femei fascinante, considerate femeile fatale ale zodiacului, sunt niste adevarate amazoane ale emotiilor. Instinctiv sunt niste experte in arta psihologiei si au abilitatea de a manui barbatii din viata lor la fel cum un papusar misca atele la papusile sale pentru a le pune in miscare. Sunt femei fundamental puternice si au capacitatea de a trai intens intreaga gama de emotii. Pot iubi cu pasiune si pot uri din toata inima. Daca dintr-un motiv sau altul femeia scorpion a fost obligata de circumstantele exterioare sa isi reprime forta interioara care o anima, atunci se poate declansa un program auto distructiv, cazand victima propriilor nevoi si nemultumiri. Evident, aceasta reactie se va revarsasi asupra anturajului sau, facandu-i pe toti sa se simta inconfortabil. Odata intrata in vrie, in depresie, femeia Scorpion nu poate fi ajutata sa se ridice deasupra starilor sale de catre cei din jur. Singura persoana care o poate ajuta este vointa sa, prin urmare femeia Scorpion isi este siesi cel mai mare dusman si prieten.